MARVEL’S AVENGERS Spoilervrije Xbox One-campagneoverzicht; “Een filmische, blockbuster-ervaring”

De bèta voor Marvel’s Avengers bood een kijkje in wat fans van de game konden verwachten, maar het was op veel manieren onder de indruk. Er was zeker genoeg te genieten, hoewel de onsamenhangende aard van die inhoud betekende dat het niet echt een ervaring bood die de machtigste helden van de aarde waardig was, en het was moeilijk te zeggen na die korte proefperiode of Crystal Dynamics en Square Enix had dit IP-recht echt gedaan. Nu we het voltooide spel nu meer dan 10 uur hebben gespeeld, kunnen we je verzekeren dat deze titel een titel is die elke stripfan niet zou missen.

Het best mogelijke woord om de campagne voor één speler te omschrijven, is ‘filmisch’. Daar was zeker een voorproefje van tijdens het A-Day-niveau op de Golden Gate Bridge, maar vanaf het allereerste begin (wanneer je de controle krijgt over een jonge Kamala Khan tijdens de A-Day-festiviteiten), Marvel’s Avengers biedt een meeslepende, verhaalgedreven kijk op deze personages waardoor je je meteen het gevoel krijgt dat je deel uitmaakt van deze wereld. Het is onmogelijk om het spel niet met zoiets te vergelijken Niet in kaart gebracht in dat opzicht, hoewel de toevoeging van deze krachtige helden aantoonbaar “Uncharted on steroids” een meer toepasselijke beschrijving maakt. Met een sterk verhaal dat een aantal enorme verrassingen, geweldige personage-interacties en een frisse kijk op het Marvel-universum oplevert, is de verhaalcampagne er een die het waard is om keer op keer opnieuw te bezoeken.

Natuurlijk eindigt de actie daar niet als Marvel’s Avengers heeft ook een online component die is ontworpen om van deze titel een titel te maken waar gamers op terug kunnen komen. Op dit moment hebben we alleen maar de oppervlakte ervan bekrast, en het is duidelijk iets dat naarmate de tijd verstrijkt zal worden verbeterd met de toevoeging van nieuwe personages en missies. Op dit moment voelt het een beetje alsof je gewoon tegen een stel willekeurige vijanden vecht met niet veel om ervoor te laten zien, maar als je geniet van het gevechts- en upgradesysteem van de hoofdcampagne, dan is er plezier te beleven. Zoals je zou verwachten, hebben we ons niet volledig kunnen verdiepen in deze kant van de dingen, totdat de game aanstaande vrijdag een brede release krijgt, en we zullen binnenkort terugkomen met meer details voor je.

READ  Aankomende releases, gratis downloadbare content, in-game evenementen en meer

Nu we de campagne hebben aangepakt, weten we nu precies wat we van de game kunnen verwachten, en er komt veel meer bij kijken dan de bèta suggereerde. Het gevecht is een stuk dieper dan het aanvankelijk leek, en hoewel je zeker de mogelijkheid hebt om door level-bashing-knoppen te gaan, is het veel bevredigender en leuker om vijanden op verschillende manieren te benaderen, bewegingen aan elkaar te rijgen en de meest effectieve manier van hen verslaan. In termen van upgrades voelt de Gear niet echt overdreven impactvol als het uiterlijk van je personage niet verandert op basis van wat je uitrust, maar de mogelijkheid om nieuwe bewegingen te ontgrendelen helpt om een ​​gevoel van progressie te creëren dat verandert en verbetert hoe het voelt neem de controle over de machtigste helden van de aarde. Dat is misschien waar Marvel’s Avengers is op zijn sterkst aangezien deze karakters echt geweldig zijn; het onmiskenbare hoogtepunt is mevrouw Marvel, iemand die geweldig leuk is om te spelen en de kern van dit verhaal. Door levels springen – een hoogtepunt komt wanneer je door de Hulk wordt achtervolgd door de overblijfselen van een Helicarrier – en uitgroeien tot een gigantische held om het op te nemen tegen AIM is nooit leuk, en er is veel om van te houden aan elk lid van de team omdat ze zich allemaal enorm anders voelen en veel naar de tafel brengen.

De gameplay kan grenzen aan repetitief zijn, maar het zijn de stillere missies tussen missies (bijvoorbeeld van dak naar dak springen als Kamala Khan terwijl ze naar haar ‘geheime hol’ gaat) die de nadruk leggen op karakter en je de omgeving laten verkennen – onderweg genoeg Marvel Easter Eggs vinden – die helpen om wat broodnodige variatie toe te voegen.

READ  Hier leest u hoe een Microsoft-medewerker $ 10 miljoen aan Xbox-cadeaubonnen heeft gestolen

Spider Man zeker een maatstaf zetten voor superheldspellen, en terwijl Marvel’s Avengers hoeft daar niet per se bovenop (het is op zijn zwakst tijdens de missies, je kunt vrij rondlopen in je omgeving, wat zeker niet het geval was in het solo-spel van de web-slinger), het is misschien wel het beste Avengers spel waar we op hadden kunnen hopen. Je kilometers zullen vrijwel zeker variëren als het gaat om hoeveel je elk teamlid upgradet, en het gaat zeker langzaam tijdens de campagne, aangezien Level 50 als een miljoen mijl ver weg voelt. Echter, met zoveel alternatieve kostuums die worden aangeboden en een online component die aanvoelt alsof het veel opties voor herspeelbaarheid zou moeten bieden, kunnen degenen onder jullie die gemakkelijk worden geïnvesteerd Lotsbestemming-stijltitels zoals deze zullen zeker in de smaak vallen. DLC die nog meer verhaalmissies toevoegt, is echter een must, want tot nu toe is de game daar op zijn best. De graphics zijn indrukwekkend – er is af en toe een storing die waarschijnlijk in toekomstige patches zal worden opgelost – en het voice-overwerk is meestal uitstekend, zelfs als het voelt alsof de acteurs een beetje te hard proberen om hun tegenhangers op het grote scherm na te bootsen.

Marvel’s Avengers is een filmische, blockbuster-ervaring en een must voor elke stripfan, en hoewel elk van deze helden een genot is om de controle over te nemen in deze epische superheldenvechter, is het mevrouw Marvel die je keer op keer wilt spelen. .

Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 verkocht in de eerste 10 dagen 13 miljoen euro, zelfs met restitutie

Cyberpunk 2077, ondanks een oceaan van negatieve publiciteit na de lancering en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *