Microsoft heeft aangekondigd dat het op 26 maart een Xbox-evenement plant

Misschien bereidt Microsoft zich voor op het Xbox-evenement eind maart. naar mij Windows CentralHet bedrijf plant al een tijdje een reeks evenementen rond Xbox en Windows, en het ziet ernaar uit dat het evenement gepland staat voor 26 maart.

Aangezien Microsoft zelf geen officiële aankondiging heeft gedaan over het evenement, zijn er niet veel details over wat we zouden kunnen zien tijdens het Xbox-evenement. We zullen waarschijnlijk niet alleen de Xbox Series X | zien S dat is al aangekondigd, maar ook iets uit de recente overname van Microsoft: Bethesda.

Hoewel sommige van de grootste games van de Xbox pas later in het jaar, wanneer het E3-seizoen nadert, worden onthuld, krijgen we mogelijk updates over enkele van de games die al zijn aangekondigd, zoals Forza Motorsport 8 en Hellblade 2.

De grootste Xbox-game die tot nu toe is aangekondigd, Halo Infinite, heeft nog geen releasedatum vanwege een slechte ontvangst van de eerste gameplay-onthullingen. Details van de aankomende game van ontwikkelaar 343 Industries zijn onthuld in de reeks ontwikkelblogs van # Ask343. Vorige week bracht de studio een video van 45 minuten uit over de gameplay, missies, wapens, omgevingen en verhalen van Halo Infinite.

343 Industries heeft onlangs ook onthuld dat Halo Infinite geen speelbare Elites in zijn campagne zal bevatten. Het zou ook de primaire serie geweren voor tweeërlei gebruik verlaten.


Voor het laatste gamingnieuws en recensies volg IGN India op Twitter En de De sociale netwerksite Facebook​ Volg ons op voor de nieuwste gamevideo’s Instagram

Written By
More from Vanessa Hale

Taco Bell India geeft de Xbox Series X van 60 gelukkige fans deze maand hoe ze mee kunnen doen

Het populaire Mexicaans eten geïnspireerde restaurant Taco Bell heeft een nieuw aanbod...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *