Marvel’s Spider-Man 2 limited edition PS5-bundel, controller en DualSense-covers onthuld

Marvel’s Spider-Man 2 limited edition PS5-bundel, controller en DualSense-covers onthuld

PlayStation en ontwikkelaar Insomniac Games hebben een nieuwe limited edition Marvel’s Spider-Man 2-bundel onthuld die in september is gelanceerd, voorafgaand aan de release van de game in oktober.

Deze bundel bevat een digitale PlayStation 5-console, aangepaste skins voor controllers en een bijpassende DualSense-controller, en werd aangekondigd kort nadat PlayStation een nieuwe verhaaltrailer uitbracht van Marvel’s Spider-Man 2. Pre-orders voor deze bundel, de aangepaste skins en DualSense (die je beide afzonderlijk kunt kopen), worden later deze maand op 28 juli geopend. Ze komen allemaal uit op 20 september.

Je kunt de limited edition Marvel’s Spider-Man 2-controller en DualSense-controller zelf bekijken in de nieuwe trailer hieronder.:

“Marvel’s Spider-Man 2 wordt vertoond op speciale PlayStation 5-consoles”, zegt A.J PlayStation-blogpost leest. “De PS5-controller – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition-bundel heeft een aangepast ontwerp van de PS5-controllercover met de Symbiont op ons witte spinpictogram geklikt. Bovendien wordt een bijpassende DualSense draadloze controller meegeleverd, die opnieuw een symbiont-dreiging laat zien die over de hele console kruipt. “

Iedereen die de bundel pre-ordert, die een digitale kopie van de standaardeditie van de game bevat, ontvangt ook dezelfde pre-orderbonussen als degenen die de game apart pre-orderen. Deze beloningen bestaan ​​uit vroege ontgrendeling van Peter’s Arachknight-pak in drie verschillende kleuren, vroege ontgrendeling van Miles’ Shadow Spider-pak in drie verschillende kleuren, vroege ontgrendeling van de Web Grabber en drie vaardigheidspunten.

Marvel’s Spider-Man 2 komt op 20 oktober naar PlayStation 5.

Bekijk voor meer informatie over Marvel’s Spider-Man 2 eerder deze zomer de originele trailer en de trailer van de game. Lees hierna hoe de toon van de game zich verhoudt tot Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back en lees vervolgens welke game singleplayer is.

READ  Rockstar publiceert honderden nieuwe vacatures en we wedden dat deze voor Grand Theft Auto 6 zijn

Zou jij deze PS5-bundel kiezen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *