Marvel’s Wolverine onthult nieuwe details in de recente vacatures

Wolverine MarvelHet aankomende project van ontwikkelaar Insomniac Games voor de PlayStation 5 heeft nog een paar details onthuld via de nieuwe vacature. Eerder dit jaar, Insomniac Verrassend de titel bekend gemaakt Tijdens het PlayStation-event, maar had toen nog niet veel te vertellen over de game. Gelukkig heeft dit nieuwe werk in kwestie nu meer licht op de game geworpen en ons een beter idee gegeven van waar Insomniac momenteel in ontwikkeling is.

De studio is de afgelopen dagen aangekondigd door de mensen van Insomniac en heeft een oproep gedaan voor een nieuwe gameprogrammeur om te helpen met het werk. Wolverine Marvel. Insomniac zegt dat deze functionaliteit zal werken in samenwerking met de gamemanager om de versie van Wolverine te maken die in de game te zien zal zijn. “We zijn op zoek naar een gameprogrammeur die uitblinkt in het ontwerpen en implementeren van karaktergedrag, besturing en camera voor AAA third-person actiegames. Deze persoon zal samenwerken met de Game Director om een ​​buitengewone spelerservaring te ontwerpen voor projecten zoals Wolverine Marvel De perfecte logan! , zei een Beschrijven voor de baan. Insomniac-ontwerper Drew Murray voegde op sociale media toe dat deze houding ook zou helpen om “al het andere over de beweging en het spelen met Logan’s karakter” te dicteren.

Hoewel er geen expliciete stukjes informatie zijn met betrekking tot het verhaal en de wereld Wolverine Marvel Hier vertelt het beschrijven van deze functionaliteit als geheel ons dat deze game zich nog heel vroeg in het ontwikkelingsproces bevindt. Dat Insomniac blijft zoeken naar nieuwe medewerkers om te helpen bij het maken van dergelijke geïntegreerde delen van hun eigen versie van Wolverine, geeft aan dat er nog veel werk aan de winkel is. En hoewel dit nieuws niet zo verrassend is, bevestigt het opnieuw dat we lang zullen moeten wachten om dit nieuws in de winkelrekken te zien verschijnen.

READ  Wild Hearts, Wo Long waren 'hits', maar Koei Tecmo verkocht de verkoopcijfers

momenteel, Wolverine Marvel Insomniac of PlayStation Studios hebben geen enkele release-venster gegeven. Wanneer het uiteindelijk wordt gelanceerd, is het exclusief voor het PS5-platform.

Wat vindt u van deze nieuwe informatie over? Wolverine Marvel? En in welk jaar denk je dat de game daadwerkelijk zal uitkomen? Laat het me weten in de reacties of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason
Skyward Sword HD Video Review
Bijna tien jaar na zijn oorspronkelijke verschijning op de Wii, heeft Nintendo...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *