Mass Effect: Legendary Edition – BioWare legt alle gameplay-tweaks uit

BioWare heeft alle gameplay-tweaks gedetailleerd die naar Mass Effect: Legendary Edition komen Blog op de officiële website van het spelStartte BioWare een wekelijkse serie over het maken van de Mass Effect Legendary Edition, waarbij het eerste artikel zich richtte op het afstemmen en opnieuw in evenwicht brengen van de gameplay.

Wat betreft het afstemmen van gevechten in de trilogie, heeft BioWare de manier waarop precisie, richten en bergafwaarts richten werkt in Mass Effect aangepast, zodat spelers “meer consistente vuurkracht behouden” en deze in overeenstemming brengen met Mass Effect 2 en 3.Mogelijkheden zijn ook opnieuw in balans gebracht en kleinere aanpassingen zijn geïmplementeerd, zoals het instellen van melee met een druk op de knop, waardoor spelers inventarisitems als spam kunnen markeren, zodat ze kunnen worden omgezet in Omni-gel of verkocht aan dealers.

BioWare herwerkte enkele van de baasgevechten in de eerste game en stelde hen in staat hun teamgenoten onafhankelijk te besturen, net als in latere games.

In de trilogie zijn het in- en uitstappen van dekking “betrouwbaarder”, met extra dekking toegevoegd voor sommige tackles. De metagame Galaxy at War is ook opnieuw gebalanceerd en wordt niet beïnvloed door niet-beschikbare factoren, zoals de bijbehorende app of multiplayer. BioWare zegt dat de voorbereiding op Mass Effect 3 hierdoor “moeilijker te bereiken zal zijn in de legendarische versie”.Velen zullen blij zijn te horen dat BioWare ook de Mako-bedieningselementen voor Mass Effect heeft gekalibreerd om het voertuig minder veerkrachtig te maken met de toevoeging van “sneller opladen van bepantsering en nieuwe motoren.” Als de speler de lava in de Mako aanraakt, zal hij na verloop van tijd ook schade oplopen in plaats van de missie onmiddellijk te mislukken.

READ  iFixit deelt de eerste AirPods Max-demontage

Naast de daadwerkelijke gameplay, bevat de trilogie een reeks bredere updates van levenskwaliteit, waaronder een uniforme launcher, betere personage-aanpassingsopties, bijgewerkte prestaties, ingebouwde wapens en DLC-content voor bepantsering, zodat spelers ze op een natuurlijke manier kunnen verdienen tijdens het spelen. . Het geluid van de trilogie is ook geremixed en verbeterd voor de Legendary Edition.

Mass Effect Legendary Edition wordt later dit jaar op 14 mei uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In ander Legendary Edition-nieuws: hier is waarom sommige fans de originele Mako willen behouden.

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Lesley Curry

Tweede editie van Kennemer Basketball Games zonder publiek – De Jutter

NBA Bubble wordt nagebootst in IJmuiden IJmuiden – Aanstaande zaterdag moeten de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *