5 gratis pc-games voor april voor Amazon Prime-leden zijn nu beschikbaar

Een nieuwe batch gratis games is nu beschikbaar voor Amazon Prime-leden via Prime Gaming en kan tot 3 mei worden geclaimd. Vijf gratis te spelen pc-games voegen zich bij de line-up van deze maand, waaronder The Escapists, Moving Out, Move or Die: Couch Party Edition, azen van Luftwaffe: Swarm en Before I Forget. Bovendien zijn er in totaal nog een handvol andere games beschikbaar die je vanaf vorige maand gratis kunt claimen Acht gratis computerspellen Om het nu te pakken.

Voortvluchtigen Het is een van de grootste Prime Gaming-aanbiedingen die beschikbaar is tijdens de maand april. Als ontsnappingssimulator voor de gevangenis speel je een gevangene met één doel: uit de gevangenis komen. Er zijn veel verschillende methoden die je kunt gebruiken om te ontploffen, maar je zult de strenge ogen van de bewakers moeten vermijden tijdens het plannen en uitvoeren van een ontsnapping.

In The Escapists ben je alleen, maar je vrienden zullen met je meedoen in de Transition Simulator, Eruit​ Jij en maximaal drie vrienden voeren verschillende verhuisklussen uit in de buurt en werken samen om grotere items van het huis naar de vrachtwagen te verplaatsen. U wilt taken zo snel mogelijk voltooien, omdat uw score afhankelijk is van uw snelheid.

Voor meer multiplayer-acties, Beweeg of sterf Heb je gedekt. In Move or Die, snel en totaal onbeduidend, neem je het op tegen je vrienden in een competitieve wedstrijd die elke 20 seconden van mechanica verandert. Als je van je vrienden houdt, haat je ze waarschijnlijk nadat je alles hebt gezegd en gedaan, zoals elk goed gezelschapsspel. Degenen die van dit soort spannende gameplay houden, zullen het ook vinden in dit schietspel, Azen van Luftwaffe: Swarm, Terwijl degenen die de voorkeur geven aan een langzamere verhaalgebaseerde ervaring, genoeg zullen vinden om van te genieten voordat ik het vergeet

READ  Sword of the Necromancer wordt op 10 december gelanceerd op consoles en pc via Steam

Hoewel de gratis spellen geweldig zijn, is er ook een grote hoeveelheid gratis in-game buit voor een verscheidenheid aan spellen. Prime-abonnees kunnen deze maand een verscheidenheid aan gratis in-game items en munten claimen, waaronder outfit en 6.500 glorie voor Fall Guys: Ultimate Knockout. Ubisoft Rainbow Six Siege- en For Honor-games krijgen ook wat buit, en je kunt ook de volgende drop in Apex Legends-shooter verwachten.

Om elke maand gebruik te maken van de gratis Prime Gaming-aanbiedingen, heb je natuurlijk een Amazon Prime-lidmaatschap nodig en is er een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar als je op het punt staat je aan te melden. Je krijgt alle Prime-voordelen, inclusief gratis verzending voor één of twee dagen, toegang tot de Prime Video-catalogus met tv-programma’s en films, en meer. Amazon Prime kost $ 119 per jaar of $ 13 per maand, en daar is het Studentenlidmaatschap Er is ook een gratis proefperiode van zes maanden beschikbaar.

April 2021 Prime Gaming Free-titels

Beschikbaar tot 3 mei

  • Voortvluchtigen
  • Eruit
  • Slide or Die: Couch Party Edition
  • Azen van Luftwaffe: Swarm
  • voordat ik het vergeet

Meer gratis spelletjes

  • Optiek – Eindigt op 9 april
  • City Machine Escape: Airborne – Eindigt op 16 april
  • The Dark Crystal: The Age of Resistance Tactics – Eindigt op 23 april

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Max Mcgee

Deathloop heeft Denuvo DRM op Steam

Deathloop, de timeloop FPS-spel van ontwikkelaar Arkane, heeft een Steam-pagina. Onder de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *