Mass Effect Legendary Edition getest op Xbox One X en PS4 Pro

Digital Foundry heeft een test uitgevoerd om te zien hoe de Mass Effect Legendary Edition op PS4 Pro en Xbox One X stand houdt in termen van FPS en resolutie.

Digital Foundry’s nieuwste test voor Legendarische versie van Mass Effect Behandelt de prestaties van de groep op de nieuwste generatie controllers, PlayStation 4 Pro En de Xbox One X inbegrepen. Natuurlijk heeft de crew van Digital Foundry eerder geanalyseerd Massa-effect Drievoudige prestaties op PS5 en Xbox Series X | S.

Het team ontdekte dat, hoewel beide systemen van de huidige generatie alle drie de inputs betrouwbaar beheren met een resolutie van 4K en 60 frames per seconde, de Xbox Series X de echte premium performer was. De nieuwste apparaten van Microsoft bieden een vlottere ervaring over de hele linie; Ondertussen verlaagt de PS5 frames tijdens de gameplay-reeks met hoge intensiteit. De X-serie is momenteel de enige console die een output van 120Hz kan leveren, waardoor de ruimtevaartervaring nog idealer wordt op de duurdere Xbox, maar hoe zou de trilogie kunnen zijn op de nieuwste generatie hardware?

Gerelateerd: Mass Effect Remaster Mod Ports Prompt Creator om al zijn mods te verwijderen

Als je het van dichterbij bekijkt Legendarische versie Prestaties op platforms van de vorige generatie, Digital Foundry ontdekte dat de PS4, PS4 Pro, Xbox One en Xbox One X allemaal moeite hebben om 60 fps te behouden in de gewenste framerate-modus Massa-effect. Latere secties van ME2 En de ME3 Ze presteren beter, vooral op PS4 Pro; Daarom biedt Sony’s PS4-update van de middengeneratie de beste prestatie-ervaring. Er zit echter een vreemd verschil in ME3De openingsscène, waar de frames op de PS4 / Pro aanzienlijk lager zijn vergeleken met de One / One X. In de game neemt de Pro echter weer de leiding. Digital Foundry merkte op dat het niet zeker is wat deze verschuiving veroorzaakt. De resolutie is goed verankerd op alle platforms in frame rate centric-modus, waarbij de enige verschillen optreden doordat de basiscontrollers zich richten op 1080p en de Pro / One X op 1440p.

READ  Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd

De kwaliteitsmodus op PS4 en Xbox One is gericht op 1080p / 30fps en is grotendeels stabiel, ondanks dat er een paar druppels frames worden weergegeven. De kwaliteitsmodus van de PS4 Pro is gericht op het bereiken van 30 fps in het resolutiebereik van 1800p tot 4K, waarvan Digital Foundry ontdekte dat dit enkele problemen veroorzaakte. Intense actiescène in ME1 En de ME2 Het laat bijvoorbeeld vaak frames vallen op de PS4 Pro. Integendeel, One X-doelen blijven meestal vergrendeld op 4K / 30fps, zelfs als ze dat doen ME3’s Rommelige veroveringsclips.

Digital Foundry Analysis wordt aanbevolen PS4 Pro’s De 60 fps-modus vertegenwoordigt de soepelste prestaties van alle platforms van de laatste generatie, maar de 30 fps-optie is een van de slechtste. Aan de andere kant is het Xbox One X’s De kwaliteitsmodus is een van de beste manieren om de geliefde BioWare-trilogie te spelen op apparaten van de laatste generatie.

Electronic Arts en BioWare hebben eerder deze maand eindelijk de opnieuw ontworpen set gelanceerd, waardoor fans en nieuwkomers de kans krijgen om space-opera te proberen op modernere hardware. Natuurlijk legt een release als deze de basis voor de definitieve uitrol van de volgende Mass Effect-inzending, die BioWare vorig jaar plaagde met een teaser-trailer met Liara in de hoofdrol.

Volgende: What Mass Effect: Legendary Edition bevat niet de originelen

Legendarische versie van Mass Effect Nu beschikbaar voor pc-, PlayStation- en Xbox-platforms.

Bron: Digitale gieterij

Cyberpunk 2077 Dexter Dichon

Cyberpunk 2077 Fan maakt laadschermen in GTA 4-stijl


READ  Assassins Creed Valhalla heeft naar verluidt een spoilerific endgame bug
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *