Padres vs. Brewers – Samenvatting van het spel – 24 mei 2021

Milwaukee – brouwers die dichterbij komen Josh Hader San Diego stopte het punt van San Diego in de negende wedstrijd en Padres ‘winning streak van negen wedstrijden eindigde maandagavond met een 5-3 nederlaag tegen Milwaukee.

Na zijn thuiswedstrijd van negen wedstrijden te hebben geveegd, stond Badriss met 5-0 achter op de negende plaats.

Tommy Fam Homer sloeg tweemaal een punt Engel Perdomo Op de negende. Comfortabel met een loper in het begin en niet uit, gooide Hader een RBI-tweehonkslag naar Eric Hosmer met één uitgang en kreeg daarna vier wijd.

Hader ging met pensioen Austin Nola In een pop-upvenster en Ha Seung Kim Op zijn elfde reisschema sparen dit seizoen.

“Ik was trots op de manier waarop we bleven vechten”, zei Padres-coach Jaycee Tengler. ‘Ik dacht dat onze vleermuizen tegen de Hader zo goed mogelijk waren.’

Brandon Woodruff (3-2) Hij kreeg drie kicks over zeven innings tegen Padres, die 12 van 13 won.

‘Dat is het niveau van het kampioenschap,’ zei Tengler. ‘Er is een Playoff-kaliberwerper.’ “We wisten dat het vanavond een zware uitdaging zou worden met hem op de heuvel. We konden vanavond niet genoeg geisers onder controle houden en het werd sterker naarmate hij vorderde.”

Woodruff heeft dit seizoen drie van zijn negen starts niet toegestaan.

“Ze zijn het beste team in honkbal, de beste plaat en zo, en ze hebben veel van de grote namen in deze ploeg”, zei Woodruff. “Het punt is dat je echt een aantal uitvoeringen moet maken en ze moet mixen. Je kunt niet erg anticiperen. Ze zijn sterk. Probeer mijn presentaties te doen en ga van daaruit verder.”

READ  De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

Manny Pina Hij kwam in de tweede helft met twee operaties in botsing met Hommer Blake Snell (1-1).

Avicel Garcia Hij leidde de vierde inning met Homer en Kolten Wong tweemaal, tweemaal, later in de eerste ronde eindigde Snell.

“Ik dacht dat Fastpool en zijn middelbare schoolvelden goed waren”, zei Tengler. “Hij raakte het kwijt en kon het niet terug in het gebied krijgen.”

Snell stond vijf slagen toe, behaalde meer dan vijf punten en drie keer vier wijd, het hoogste van een seizoen, terwijl hij er zeven scoorde.

HIURA is terug

Keystone Heura Hij ging 1-op-3 vier wijd en scoorde een wedstrijd terwijl hij voor het eerst terugkeerde naar de ploeg van Milwaukee sinds hij deze maand naar Triple-A Nashville werd gestuurd na het slaan van 0.152 met een ground stroke en vijf RBI. In negen Nashville-wedstrijden sloeg Heora .438 met zes paar en drie homeruns.

“De eerste maand was duidelijk niet ideaal voor mij”, zei Hyura. ‘Het was meer een poging om mijn hoofd leeg te maken, dingen goed te krijgen. Ik wist dat de dingen niet ver weg waren.’

Uitgebreide rotatie

Denelson Lammett Hij keert terug van het speelveld om op vrijdag te starten als hij het opneemt tegen Padres Astros in Houston. Tingler verandert in een rotatie van zes spelers als zijn team 20 opeenvolgende wedstrijden speelt zonder een vrije dag.

Het is goed voor iedereen, ”zei Tengler. “Kijk, dingen kunnen snel veranderen, maar vanaf nu hou ik van het idee dat iedereen een extra rustdag zou moeten hebben tussen het begin.”

READ  Bengaluru: Eid Namaz kan met bepaalde beperkingen in moskeeën worden aangeboden, zegt de raad van bestuur van Karnataka Wakf

Lamit maakte drie engagementen en werkte twee keer vanuit het centrum in een poging om zijn herstel in vorm te vergemakkelijken na een blessure aan verrekte elleboogbanden afgelopen september.

Coach kamer

Ouders: 3b Mane Machado Hij (smalle schouder) vertoonde tekenen van verbetering, maar werd maandag voor de vierde opeenvolgende wedstrijd uitgesloten van de basisopstelling. … Van Trent GreshamWie niet heeft gespeeld sinds hij vrijdagavond thuis werd geraakt, stond 10 dagen op een gekneusde hiellijst.

“We denken dat het op de lange termijn het beste is om dat te laten herstellen”, zei Tengler. ‘We willen er alleen voor zorgen dat hij er niet mee de grond raakt.’

Brouwers: RHP Eric Yardley Directeur Craig Consell zei dat hij (rechterschouder) terug is in Milwaukee nadat hij in het weekend twee keer zonder doelpunten had gewerkt tijdens een revalidatieopdracht bij Triple A Nashville en hij zal naar verwachting later deze week van zijn hitlijst worden gehaald. Yardley, die vorig seizoen 1,54 eps scoorde in 24 wedstrijden, stond zeven runs toe over 11 ronden in 10 ronden voordat hij geblesseerd raakte. … Van Christian Willisch, Die zondag zijn eerste thuistour maakte dit seizoen, was maandag buiten de ploeg voor een geplande vrije dag toen hij weer in actie kwam nadat hij meer dan een maand had gemist vanwege rugpijn.

volgende

De keten gaat dinsdagavond verder met Brewers RHP Corbin Burns (2-3, 1,79 eps) Padres confrontatie RHP Joe Musgrove (4-4, 2,47). Burns sloeg 10 keer meer dan zes innings zonder doelpunten tegen San Diego op 20 april, een dag nadat Musgrove 13 hits van Milwaukee versloeg in zeven ronden van een 3-1 verlies.

READ  Cyberpunk 2077 Dev spreekt over microtransacties in multiplayer-modus - "We zullen niet agressief zijn"

——

More from Madison Garrett

Zestien klassieke Xbox-games kunnen nu op mobiel worden gespeeld via xCloud

Microsoft biedt in totaal 16 legacy-games voor mobiele platforms, waaronder een aantal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *