Mass Effect Legendary Edition heeft die gratis beelden van Miranda • Eurogamer.net gewijzigd

BioWare’s aankomende Mass Effect Legendary Edition werpt een frisse blik op de gratis camerahoeken van de Miranda ME2-gerichte trilogie – of meer specifiek, de onderkant ervan – en bracht een paar wijzigingen aan.

Praten met MetroLegendary Edition-projectmanager Mac Walters zei dat de tijden zijn verstreken sinds de originele games werden uitgebracht, en dat er aanpassingen zijn aangebracht aan enkele van de dingen die opvallen.

“Ik denk dat er sindsdien veel dingen zijn geëvolueerd [the original games]Walters zei. Ik weet niet of ik zou moeten zeggen dat we ons daar grote zorgen over maken of iets dergelijks, maar er waren overwegingen. Kevin [Meek, environment and character director] Het riep eigenlijk enkele camera-uitsnijdingen op die gewoon … waarom was dat zo gericht op Miranda’s kont? Dus in sommige gevallen zeiden we: “Wel, we kunnen daar iets veranderen.” “

Andere camerawijzigingen omvatten enkele onhandige hoeken voor de Shepard, die duidelijk waren ontworpen met het mannelijke Shepard-model in gedachten. Door ervaring te hebben, betekent het spelen als een vrouwelijke Shepard dat ze daar zit terwijl ze rond scrolt in een rok, wat gewoon belachelijk is en een beetje kapot om naar te kijken.

Walters vervolgde: “De animatie van de mannelijke herder zou ervoor zorgen dat hij met zijn benen volledig open zat met een lage camera, zodat het een beetje onaangenaam zou zijn als je een rok droeg.” “Dus we kunnen die animatie niet per se veranderen, maar je kunt die camera een beetje hoger zetten om het probleem te verminderen.”

Mass Effect Miranda’s persoonlijkheid wordt bepaald door haar uiterlijk, en haar omgang met het feit dat haar DNA genetisch gemodificeerd is door haar vader, is een belangrijk onderdeel van haar publieke karakter. Maar het schrijven van de trilogie is voldoende om hiermee om te gaan – zonder dat jongens constant aan haar lichaam worden herinnerd door middel van camerabeelden van haar catsuit.

Voor Meer over Mass Effect Legendary EditionEurogamer, inclusief onze vragen aan Walters over een terugkeer naar de franchise waarvan velen vrezen dat die niet zal doorgaan, plaatste eerder deze week haar interview en indrukken.

READ  Microsoft maakt naar verluidt eigen Surface ARM-chips om MacBook M1 te kopiëren
Written By
More from Lesley Curry

Te gaar! All-You-Can-Eat verschijnt in maart 2021 op Switch, PS4, Xbox One en pc

Te gaar! All You Can Eat zal eindelijk verschijnen op Nintendo Switch,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *