Het Razer-toetsenbord kan je console in sommige games vervangen

Hoewel velen zweren bij de beproefde combinatie van het beste gametoetsenbord en de beste gamingmuis, zijn er enkele situaties waarin het gebruik van de beste pc-controller het meest logisch is. Starters en sticks geven je immers meer controle over de voertuigen of de snelheid waarmee ze rijden. Er zijn in de loop der jaren een paar toetsenborden geweest die analoge sticks voor gamepads emuleren, zoals de Cooler Master MK850 en Wooting Two, die beide nu zijn toegevoegd aan Razers nieuwste aanbod: Huntsman V2 Analog.

Met het blote oog lijkt het veel op de originele Huntsman Elite van Razer, maar het is een van de meest interessante consoles die we tot nu toe dit jaar hebben uitgebracht. En in tegenstelling tot de Cooler Master MK850, is deze analoge functie op elke schakelaar aanwezig in plaats van beperkt te zijn tot slechts acht. Daarom krijg je de precieze beweging van de console in combinatie met de uitstekende richtprecisie in combinatie met de muis, perfect voor games zoals GTA. Er zijn nog enkele games zoals Dark Souls waar de console nog steeds de dominante zal zijn.

Bovendien heeft Razer een “instelbare trigger” toegevoegd, waarmee je de toetsaanslaglengte kunt wijzigen van 1,5 mm, wat geweldig is voor het snel volgen van toetsen in FPS-games, tot 3,6 mm. Dit hebben we al gezien van SteelSeries op het Apex Pro-toetsenbord, ook al heeft het geen analoge functie.

Het paneel bevat ook wat Razer “tweestapsoperatie” noemt, waardoor je twee macro’s in één toets kunt programmeren, afhankelijk van de afstand die je op de toets drukt. Dit is iets dat we nog niet op een ander toetsenbord hebben gezien, maar het doet ons denken aan de Swiftpoint Z.

READ  Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia

Om de Huntsman V2 Analog uit te schakelen, bevatten de nieuwe schakelaars optische technologie met een vermogen van 100 miljoen toetsaanslagen gedurende hun levensduur. Dit maakt het sneller dan een traditionele mechanische schakelaar en zou langer moeten meegaan.

Deze luxe analoge optische schakelaars betekenen dat ze niet goedkoop zullen zijn, met $ 249 / € 279. Het is al beschikbaar op Razer Store, En zal vanaf 9 februari verkrijgbaar zijn bij andere retailers.

Written By
More from Max Mcgee

Vijf redenen waarom Knicks-fans zich zorgen moeten maken over de herstart van NBA

De Knicks zijn niet in Orlando, maar er zijn nog steeds redenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *