Mass Effect Legendary Edition releasedatum: verrassend nieuws voor PS4 en Xbox One | Spellen | vermaak

Er zijn nog een paar dagen voor de releasedatum van de Mass Effect Legendary Edition, die op 14 mei live gaat.

PS4-, pc- en Xbox One-spelers kunnen binnenkort het geremasterde deck downloaden en spelen, zij het met enkele beperkingen.

Als je een originele PS4- of Xbox One-console hebt, heb je minder dan 500 GB aan ruimte om al je games op te slaan, tenzij je een externe opslag hebt ingesteld.

En deze week werd onthuld dat iedereen die van plan is om alle drie de ME-spellen te spelen, een aanzienlijke hoeveelheid vrije ruimte moet vinden.

Nieuwe rapporten geven aan dat Mass Effect Legendary Edition ongeveer 100 GB nodig zal hebben op bepaalde consoles.

Ondertussen vermeldt de officiële Steam-pagina de installatiegrootte van ongeveer 120 GB bij de laagste instellingen.

Dit is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de originele serie, en het is logisch als je kijkt naar alle merkbare veranderingen die zijn aangebracht.

Een bericht van EA legt uit: “Ons doel was vanaf het begin om de visuals te verbeteren en te verbeteren met behoud van de originele esthetiek van de trilogie die de afgelopen tien jaar zo creatief en genrebepalend is geworden.

“Het voordeel van recycling in plaats van recycling heeft ons in staat gesteld om voort te bouwen op de oorspronkelijke activa op een manier die vergelijkbaar is met de polijstfase van een reguliere ontwikkelingscyclus, terwijl we ook kunnen profiteren van de voordelen van modernere hardware en software.

“Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de technische aspecten van game-ontwikkeling, is het niet verrassend te horen dat het veranderen van bijna elk item of systeem iets anders kan (en zal) breken. Wanneer een game zich in zijn definitieve staat bevindt, lijkt het over het algemeen op een game. kaartenhuis.

READ  Tactische Sci-Fi RPG "We the Carers" is aangekondigd voor Xbox-consoles - We are the Carers

“Het simpele proces van stofblazen, om nog maar te zwijgen van het implementeren van basiswijzigingen zoals het updaten van de engine-versie, zal ongetwijfeld tot onverwachte problemen leiden. Het opnieuw beheersen van een enkele game is een bedrieglijk complex proces, dus het bedenken van een geschikt plan voor de beste manier om dit te verminderen risico’s tijdens heropening Drie games in volle ontwikkeling waren vooral in onze gedachten. “

Meer nieuws over de Mass Effect Legendary Edition zal naar verwachting deze week worden gedeeld door BioWare-ontwikkelaars vóór de definitieve lanceringsdatum.

Dit omvat waarschijnlijk de tijd waarop spelers kunnen beginnen met spelen op de PlayStation-, Xbox- en pc-platforms.

Er moet ook worden opgemerkt dat de uiteindelijke downloadgrootte voor Mass Effect Legendary Edition nog niet is bevestigd voor de console, wat betekent dat dit voorlopig nog een rapport is.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-baas Phil Spencer: ‘Zelfs ik ben het zat me in interviews te zien’

Het is een erg druk jaar geweest voor Team Xbox en in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *