Matic zegt dat Manchester United alle resterende wedstrijden moet winnen om de vierde plaats te behalen

Middenvelder Nemanja Matic zei voor de ontmoeting van zaterdag met Tottenham Hotspur dat Manchester United elke wedstrijd tot het einde van het Premier League-seizoen moet behandelen alsof het een finale is.

United staat vijfde in de competitie met 47 punten uit 28 wedstrijden, terwijl Tottenham twee plaatsen achter staat met 45 punten, maar het Londense team heeft twee wedstrijden uitgesteld in zijn zoektocht om binnen de Champions League-kwalificatieplekken te eindigen.

“Voor ons is elke wedstrijd een finale tot het einde van het seizoen”, zei de Serviër Matic, die inviel als invaller en assisteerde bij de 3-0 overwinning van United toen de twee teams elkaar eerder in het seizoen ontmoetten, in een artikel over de kwestie. . clubsite.

“We moeten bijna elke wedstrijd winnen om kwalificatie voor de Champions League veilig te stellen, dus ik weet zeker dat we er mentaal en fysiek klaar voor zijn, en ik weet zeker dat we er alles aan zullen doen om te winnen (op zaterdag).” zei Matic.

Matic is zich bewust van de uitdaging die voor ons ligt nadat Tottenham-spits Harry Kane twee keer scoorde in hun 5-0 overwinning op Everton op maandag, terwijl United de dag ervoor een 4-1 vernedering leed tegen buren Manchester City.

Kane zei eerder deze week dat hij geniet van de wedstrijd op Old Trafford en dat Tottenham denkt dat er een kans is om opnieuw een zware nederlaag toe te brengen bij Manchester United.

“Ze speelden goed als team”, zei Matic. “Ik heb de laatste wedstrijd gezien en Kane was op een goed moment.” “Het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons, maar ik weet zeker dat we daar een antwoord op zullen hebben.”

READ  Take-Two werkt op drie apparaten voor opnieuw opnemen of opnieuw uitbrengen

(Rapportage door Shrivathsa Sridhar in Bengaluru; redactie door Karishma Singh)

More from Madison Garrett
Chicago State vs. Western Illinois – Game Preview – 30 december 2020
De Western Illinois Leathernecks (1-7) organiseren op woensdag 30 december 2020 om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *