Steve Kerr zegt dat de Warriors-Lakers-game aanvoelde als een NBA Finals-game

Als er iemand is die weet hoe een NBA Finals-wedstrijd eruitziet, is het Steve Kerr.

Als speler verscheen Kerr in 27 wedstrijden tijdens vijf NBA-finales met de Chicago Bulls en San Antonio Spurs. Hij versloeg de kampioensring tijdens alle vijf reizen naar de finale.

Als coach van de Warriors stond Kerr aan de zijlijn voor 28 wedstrijden binnen vijf jaar na de optredens van het team in de NBA-finale, en voegde hij onderweg nog drie afleveringen toe.

Dus toen Kerr zei dat de sfeer van de speelwedstrijd van de Western Conference tussen Warriors en de Los Angeles Lakers gelijk was aan spelen op het grootste podium in de competitie, Deze woorden wegen zwaar.

Kerr zei donderdag om 95,7 “Damon, Rato en Kulsky”: “De wedstrijd van gisteravond voelde als een finale. Het was zo leuk. Het verlies maakte het duidelijk erg moeilijk, en we zijn allemaal erg boos dat we het niet hebben gekregen. Maar wat is dat in vredesnaam. Het draait allemaal om concurreren op het hoogste niveau, en we kunnen niet wachten op een nieuwe crack morgen tegen een heel goed jong team waarvan we weten dat ze honger hebben en ook stadions. “

afstand Verliest aan de Lakers, Jullie zullen krijgers zijn Memphis organiseert Grizzlies Vrijdag in een wedstrijd pakt de winnaar al het achtste zaad in de Western Conference Qualifiers en staat op het programma voor de eerste ronde met het beste zaad Utah Jazz.

Hoewel het Play Championship is bekritiseerd door spelers als Draymond Green en LeBron James, heeft Kerr al die tijd gezegd dat hij van het idee houdt. Na deelname aan zijn eerste wedstrijd raakte Kerr naar zijn mening meer geaard.

READ  Elke gratis Xbox-game die je kunt krijgen in november 2020 - BGR

Kerr zei: “Ik vind het geweldig, ik denk dat het er cool uitziet. Zelfs als we morgen verliezen, zal ik dat niet laten zeggen:” Dat is belachelijk, we waren de top acht. We zouden in de play-offs moeten zijn. Ik hou daarvan. Ik denk dat het geweldig was voor de competitie, het creëerde een soort mini-races in het midden van de kwalificatiewedstrijden van de conferentie waar teams proberen te vermijden [seven and eight seeds] Je hebt dus een race tussen vier, vijf en zes. Ik vind het cool, het is een beetje zoals Europees voetbal, waar teams degradatie proberen te vermijden, maar minder bestraffend zijn. De competitie die de afgelopen maand is gecreëerd, was geweldig voor de competitie en geweldig voor de fans. “

Verwant: Mychal Thompson heeft een geweldige reactie op het spelen van de Warriors-Lakers

Door zich te kwalificeren voor de wedstrijd tussen zeven en acht fabrieken kregen de Warriors twee kansen om één wedstrijd te winnen.

Als de Warriors-Grizzlies-wedstrijd op vrijdag eindigt voor een overwinning of een comeback in de sfeer van de NBA Finals, zal Kerr als eerste op de hoogte zijn.

Download en abonneer u op de Dubs Talk Podcast

More from Madison Garrett

Wat is Amazon Prime Gaming?

Amazon biedt al geruime tijd een abonnement van 2,99 per maand aan,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *