Matsuno zegt dat Final Fantasy XIV Save the Queen Plot voorbij is

Yasumi Matsuno, die het script voor Save the Queen: Blades of Gunnhildr heeft gemaakt in Final Fantasy XIV: Shadowbringers, op Twitter dat het Save the Queen-complot voorbij is. Hij zegt op Twitter dat hij zal blijven schrijven voor een andere game, maar details zijn zeer beperkt.

Matsuno legt wat meer uit over het Save the Queen-plot en hoe het niet zal doorgaan met de andere interacties op de tweet. In reactie op iemand die zei dat ze geloofden dat Matsuno zou werken aan toekomstige verhalen die plaatsvinden in Dalmasca, zei Matsuno: “Helaas is dat plan verdwenen.” Hij merkte ook op dat de plotimpressies van Save the Queen en andere plotlijnen van Ivalice effect hebben gemengde indruk in Japan. Hoewel de verhaallijn geen geheel bevredigend einde van het spel heeft, zegt het dat het verhaal eindigde met de release van Bozja.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers Op 21 september 2021 ontvangt hij een kunstboek. Getiteld FFXIV Shadowbringers The Art of Reflection ~ Ongeschreven geschiedenis ~ Hij zal met de aanvallende agent komen in het spel Wind-up Runar.

Save the Queen filmfinale: Gunnhildr’s plot veren in Final Fantasy XIV Hij zal niet in het spel verschijnen, omdat de schrijver niet zal terugkeren om voor hem te blijven schrijven. Volgens Matsuno op Twitter is het complot afgerond vanwege de bevrijding van Bozja. Final Fantasy XIV Gemakkelijk verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows-pc.

READ  De Pokemon Sword and Shield-update zorgde voor een geheime game-wisselaar

Written By
More from Aubrey Mason
Hyrule Warriors: Age of Calamity ontvangt de tweede update, hier zijn de volledige patch-opmerkingen
© Nintendo Voordat de eerste uitbreidingsgolf volgende maand werd gelanceerd, maakten Nintendo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *