Matt Beaty begint bij de eerste regel van wildcard spelen

Na dagen van speculatie, OntduikersDe line-up voor Wild Card Game is eindelijk gearriveerd.

@Dodgers/Twitter

Op weg naar de dag waren er slechts twee vragen over wat Dave Roberts met zijn team zou doen. De eerste vraag was wie er zou starten vanaf het eerste honk, zoals Max Munsey Hij zal waarschijnlijk de rest van het seizoen missen met een elleboogblessure. Nou, ons antwoord is Matt Petty.

Petty speelde in 2021 21 eerste honkwedstrijden en kwam daarmee tot 16 optredens. De opties op het eerste honk waren klein, want het zou hem of Albert Pujols zijn. Als het links op de heuvel was geweest, hadden we waarschijnlijk de Pujols gezien. Maar hoe goed hij ook is, Betty is de man. In het seizoen slaat Beatty 0.261 met zes van de zeven homeruns tegen rechtshandige bowlers.

Het andere vraagteken ging over het midden van het veld. De Dodgers kozen ervoor om met Cody Bellinger te gaan en offerden zijn racket op om hen de best mogelijke verdediging op het veld te geven. Gavin Lux is momenteel een van de meest opwindende slagmensen van het team en speelt de laatste tijd op het veld, maar om één wedstrijd uit te schakelen, heb je de best mogelijke verdediging nodig.

Een andere hardloopspeler is Chris Taylor, die dit seizoen het grootste deel van zijn tijd op het veld heeft doorgebracht. De afgelopen maand was echter wreed voor Taylor. In zijn laatste 28 wedstrijden heeft hij .115 geslagen met een OPS van .420.

Hoe vind je de ploeg vanavond? Laat het ons weten in de reacties!

READ  Rangers-rookie Adam Fox heeft de laatste Calder Trophy-lijst afgesloten
More from Madison Garrett
Download de ABC11 North Carolina app
Download onze mobiele applicatieBlijf op de hoogte van het laatste nieuws, weer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *