McDermott Bills zegt ‘problemen met het afspelen van games gaan terug naar vorig jaar’

ORCHARD PARK, NY (Associated Press) – Voor een coach die het algemeen vermijdt om publiekelijk zijn team te bekritiseren, was Sean McDermott eerlijk in het beoordelen van de erbarmelijke staat van de aanhoudende Buffalo Bills-aanval op woensdag.

McDermott zei dat de moeilijkheden niet beperkt zijn tot Buffalo, die afgelopen weekend met 9-6 verloor in Jacksonville, of alleen dit seizoen. Hij zei dat het probleem teruggaat tot de tweede helft van vorig seizoen, toen de aanval te afhankelijk werd van het middenveld, waardoor de kansen op succes van het team dit jaar mogelijk in gevaar kwamen.

McDermott zei, terwijl de Bills (5-3) zich voorbereiden om zondag tegen de New York Jets (2-6) te spelen.

“Ik dacht dat we groter zouden zijn,” voegde hij eraan toe. “Ik kan beloven aanpassingen te doen.”


Zonder te verklappen wat die veranderingen waren, gaf McDermott toe dat hij overweegt om Matt Breda pas voor de derde keer dit seizoen te herstarten, ook al is Zack Moss vrijgesproken van het hersenschuddingprotocol van de NFL.

De coach was specifieker in het noemen van Buffalo’s gebrek aan stuwkracht voorin. Hij merkte op dat hoewel de aanval van vandaag een pass-first-benadering heeft, het enige dat niet is veranderd, de noodzaak is om fysiek op het punt van aanval te staan.

“Je moet dit basisstuk nog steeds hebben, want je kunt bepaalde dingen niet doen, hoeveel je ook probeert te doen, rennen of passen,” zei hij, terwijl hij met zijn vinger op de tafel tikte om te bevestigen. “Je mag de fundamentele aspecten van het voetbalspel niet uit het oog verliezen.”

READ  Star Wars: Squadrons Reviews Roundup

Buffalo verloor er twee van de drie en hun voorsprong in Oost-Azië nam af tot een halve wedstrijd op New England (5-4).

Een grondaanval was niet aanwezig tegen een verdediging van Jacksonville die als 14e in het spel kwam tegen hardlopen en 26e in toegestane yards.

Moss, voordat hij gewond raakte, en Devin Singletary gecombineerd voor 22 yards in negen coaches. Quarterback Josh Allen leidde het team in de spits met 50 yards op vijf karren.

Die cijfers hielden een trend van vier wedstrijden aan toen Allen 190 van Buffalo’s 377-yard dash veroverde en beide touchdowns scoorde.

Allen heeft 12 houders voor 10 yards of meer, terwijl de rest van het team 10 van dergelijke optredens heeft verzameld. Vorig seizoen had Allen 16 buggy’s voor 10 yards of meer, en de rest van het team had 37.

Het niet hebben van een lopende dreiging heeft invloed op het scrollspel. Verdedigers beschermen tegen diepe worpen terwijl boxen vastlopen om de Buffalo Line te verslaan en Allen wat tijd te geven om in de pocket te komen.

Hierdoor gooit Allen vaker, maar voor kortere afstanden. Na 31 van 47 voor 264 yards met twee onderscheppingen tegen Jacksonville, bereikte hij dit jaar tweemaal 300 yards met 40 of meer pogingen, in plaats van dit vorig seizoen acht keer te doen.

“Complementair voetbal”, zei McDermott. “Het stoppen van de run helpt de pass te stoppen. Het past allemaal in elkaar en moet samenwerken.”

De opmerkingen van McDermott waren opmerkelijk voor een coach die kritiek over het algemeen vermijdt ten gunste van vage uitspraken over zijn team dat verbetering behoeft. Maar hij ging niet zo ver om te zeggen dat Buffalo’s running game in een crisis verkeert.

READ  De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

“Goede teams maken aanpassingen, en dat is wat je elk seizoen moet doen”, zei hij.

De komende weken zal uitwijzen of Billing een van die teams is.

Allen zei dat hij beter zijn best zou doen om toneelstukken te callen, en verdedigde zijn aanvallende reeks, die vier seizoenshoge zakken tegen Jacksonville opgaf.

“Ze werken aan het verwijderen van hun staarten,” zei Allen. “Ze doen het best mogelijke werk en we zullen blijven verbeteren.”

Gezondheid is een probleem, aangezien beginnende doelman John Feliciano ontbreekt met een kuitblessure, hoewel rechter tackle Spencer Brown zou kunnen terugkeren na twee wedstrijden te hebben gemist met een rugblessure.

“Er is geen schoon seizoen. Je wilt dat het zo is, maar in werkelijkheid is er geen schoon seizoen in een rechte lijn”, zei McDermott. “Elk jaar is er een beproeving, dus elk team wordt getest. En het is elk seizoen een test om te zien hoe lang een groep mensen, mannen en vrouwen, bij elkaar kan blijven als iets je probeert af te leiden.”

____

Meer van AP NFL: https://apnews.com/hub/nfl En https://apnews.com/hub/pro-32 En https://twitter.com/AP_NFL

More from Madison Garrett
macOS Big Sur 11.3.1 is nu beschikbaar – dat is nieuw
Apple heeft zojuist macOS Big Sur 11.3.1 uitgebracht, een kleine tijdelijke update...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *