Microsoft stuurt cadeaubonnen per e-mail naar zijn online winkel

Het is november, wat betekent dat het officieel de feestdagen zijn (Volgens Mariah Carey tenminste), en het lijkt erop dat Microsoft al feest viert door mensen cadeaubonnen te e-mailen naar de Microsoft Store. We hebben enkele rapporten op Twitter gezien van mensen die legitieme e-mails ontvangen van Microsoft die cadeaubonnen geven voor 10 dollar of tot $ 100, bevestigde het Twitter-account van de Microsoft Store de actie in een direct bericht met de rand.

Het is niet duidelijk wie in aanmerking komt voor cadeaubonnen of hoe Microsoft mensen kiest om ze te krijgen. Maar als je een Microsoft-account hebt of je aanmeldt om e-mails van Microsoft te ontvangen, wil je misschien je e-mail controleren om te zien of je een geschenk van het bedrijf hebt ontvangen.

Als je het geluk hebt een cadeaubon te krijgen, zijn er tal van nieuwe producten van Microsoft waarin je je geld kunt investeren. Het bedrijf kondigde aan Een golf van nieuwe Surface-producten in september Het kan je aandacht trekken. Als je een speler bent, raad ik persoonlijk aan excellent Forza Horizon 5En die dinsdag werd uitgebracht. Of je kunt geld storten in een abonnement op Xbox Game Pass Ultimate, zodat je kunt spelen Forza Horizon 5 nu en Hallo Oneindige Campagne bij release in december.

Update 10 november, 19:11 ETEen Microsoft Store Twitter-account bevestigde de actie.

READ  Gurman: iOS 16 en watchOS 9 brengen belangrijke upgrades op WWDC 2022
Written By
More from Lesley Curry
Bijna $ 2 miljoen is geannuleerd van Kickstarter voor een nieuwe GameCube-console
“Pandakijker” Als je Kickstarter hebt ondersteund voor de nieuwe GameCube-besturing, wilt u...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *