McMaster’s sleutels tot het spel: Nebraska in Wisconsin | Schoon

McMaster’s sleutels tot het spel: Nebraska in Wisconsin |  Schoon

Een voetbalwedstrijd duurt 60 minuten.

Het is echt een centimeterspel dat neerkomt op urenlange training en voorbereiding. Wedstrijden in het universiteitsvoetbal worden niet alleen gewonnen door talent op het veld, maar ook door strategie en wekenlange wedstrijdplanning.

Voetbal in Nebraska heeft voor de derde week op rij een kans om in aanmerking te komen voor play-in. Dit is wat ze moeten doen om dit mogelijk te maken.

Toegang tot grond

Dit Cornhusker-voetbalteam houdt ervan om het voetbal te runnen met zijn quarterbacks, ongeacht wie de QB’s van Nebraska het team leidden in haastige pogingen in 6 wedstrijden en meeslepende yards in 4.

Hoewel de QB-run resultaten heeft opgeleverd, brengt deze ook de meest waardevolle positie op het veld in gevaar. Heinrich Harberg en Jeff Sims misten dit jaar tijd vanwege een blessure. Terwijl beide blessures tijdens het passerende spel plaatsvonden, werden ze in het lopende spel in elkaar geslagen. Er waren grote zorgen bij fans en coaches over de onnodige straf die zij kregen, vooral in relatie tot Haarberg.

Er is een mogelijkheid dat we Haarberg, Sims en Chubb Purdy kunnen zien zoals in de vorige game. Omdat ze alle drie ondermaatse prestaties hebben laten zien, zouden ze gedurende de hele competitie beschikbaar moeten zijn.

Een manier om de kans te vergroten dat je niet door een van hen wordt geraakt, is door op de grond te gaan.

Neem de vierkantjes die je krijgt en schuif dan. Het quarterback run-spel kan niet van deze overtreding worden weggenomen, maar het kan meer kwaad dan goed doen als de spelers die het uitvoeren zichzelf niet beschermen.

READ  Niet zo snel op Dalvin Cook Missing Games

Ogen naar de hemel
Dit is niet het Wisconsin-voetbalteam van je grootouders. De Badgers gooien de bal…veel. Luke Fickell heeft zijn speelstijl in Madison volledig geïmplementeerd en de Badgers gooien de bal op de tweede plaats in de Big Ten.

Je vraagt ​​je misschien af: “Matt, wie is er eerst?”

Nou, het is Nebraska’s laatste rivaliteit, Maryland. Gelukkig voor de Blackshirts is er een grote kloof tussen Tulia Tagovailoa en de quarterback Tanner Mordecai uit Wisconsin.

Mordechai had een goed jaar en behaalde 64%, maar zijn verhouding tussen touchdown en onderschepping is 1/1. De secundaire Husker speelt weliswaar niet zo sterk als hun verdedigingslinie, maar speelt goed voetbal. Zij zullen de kans krijgen om transformaties door te voeren. Zij moeten ervoor zorgen dat de bal niet op het gras terechtkomt als deze hun handen raakt.

Conversie in de rode zone.

De Big Red heeft het slechtste conversiepercentage in de rode zone van de Big Ten. Bij het bereiken van de 20-yardlijn van de tegenstander scoort NU 67,9% van de tijd. Nebraska’s aanval mist vuurkracht. Zij zijn het type team dat geen kansen mag verspillen om te scoren.

Ze zijn ook een team dat goed zou moeten zijn in het maken van velddoelpunten. Ondanks de vroege problemen van eerstejaars Tristan Alfono, was hij succesvol bij zes van zijn laatste zeven pogingen.

Alle stippen zijn verschillend, of ze nu in de vorm van drie of zeven stippen voorkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *