Supply Chain-optimalisatie: hoe het gebeurt met Converse

Supply Chain-optimalisatie: hoe het gebeurt met Converse

Download deze use case en ontdek hoe de supply chain van uw organisatie kan profiteren van routinematige optimalisatie via supply chain planning as a service.

door 4flow ·

17 november 2023

Hoe is Converse China uitgerust om zijn concurrentievoordeel te vergroten als het gaat om kosten, service en duurzaamheid? Hoe kan uw organisatie anders worden uitgerust?

Download deze use case en ontdek hoe de supply chain van uw organisatie kan profiteren van routinematige optimalisatie via supply chain planning as a service. Resultaten omvatten:

  • Digitale transformatie
  • Efficiëntie verhogen
  • Kosten verlagen
  • Wendbaarheid
  • de prestaties verbeteren

4flow nieuws en bronnen

Supply Chain-optimalisatie: hoe het gebeurt met Converse

Het nieuwste op het gebied van logistiek

Stappen ondernemen om een ​​visionaire toeleveringsketen te worden Amazon Business Survey wijst op hogere inkoopbudgetten voor 2024. De detailhandelsverkopen in oktober laten gemengde resultaten zien. De nieuwe Canadese wet op de toeleveringsketen legt de verantwoordelijkheid bij de verladers, en in oktober zullen de vrachtzendingen en de onkostenmetingen opnieuw een maand van dalingen te zien geven, meldt Cass. Klasse 8 vrachtindex Netto initiële bestellingen zien verwachte dalingen Zeevrachtmarktoverzicht met John Munro More Logistics

READ  De antwoordsleutel is vrijgegeven op Paper 2 van JEE Main 2021; Hier is de downloadlink

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *