MEDIMBULIEKE STROOM | Mediemblek-retailers introduceren de innovatieve spaar-app

MEDEMBLIK – Op maandag 1 november is het “Medemblik LivingLAB loyaliteitsplatform” gelanceerd. Wethouder Harry Nederpelt downloadde als eerste de aan het platform gekoppelde app “Shopping-in-Medemblik”. Tijdens het 12 maanden durende Living Lab wordt een innovatief spaarsysteem geïmplementeerd en getest op winkelgebiedniveau. Dit is een belangrijke stap naar een sterk en toekomstig stadscentrum in Medemblik.

Ondersteuning van studenten en studenten

Het live lab is een samenwerking tussen restaurant- en winkelvereniging MEVO, de gemeente Medemblik, technologieontwikkelaar bViva Mobile, SG De Dijk en Hogeschool Inholland. Tijdens het project zullen studenten van SG De Dijk 35 deelnemende retailers praktische technische instructies geven voor het gebruik van het loyaliteitsplatform en de bijbehorende verkoopassistent-app. Studenten informeren consumenten ook over de voordelen van de spaar-app en nodigen hen uit om de app op hun mobiele telefoon te installeren. Zij worden begeleid door BIM-studenten van Hogeschool Inholland vanuit het project “Digitalisering Midden- en Kleinbedrijf”. Tijdens LivingLAB onderzoeken studenten ook mogelijkheden om de klantloyaliteit te verbeteren.

De tekst gaat verder onder de afbeelding:

gratis download

Het loyaliteitsplatform en de bijbehorende app dragen bij aan klantloyaliteit en benadrukken individuele online winkels en het winkelgebied als geheel. Met de app kunnen consumenten punten sparen, nieuwsfeeds van hun favoriete winkels ontvangen en profiteren van geweldige promoties. De applicatie “Winkel in Medemblik” is vanaf 1 november 2021 gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

lokale interconnectie

Het historische centrum van Medemblik herbergt een diversiteit aan winkels met “lokale kleuren”. Bovendien vind je er veel restaurants en gezellige terrasjes. Wethouder Harry Nederbilt: “Het is mooi om te zien dat onze ondernemers samenkomen en met dit live lab de mogelijkheden van digitalisering verkennen. Ik begroet de relatie met jeugd en onderwijs van harte. Ze zijn ongeëvenaard met de technologie rondom de toepassingen en doen zo tegelijkertijd leerzame ervaring op in de winkelruimte. De rol van digitalisering heeft een groot potentieel voor retailers en ik ben er trots op dat Medemblik voorop loopt in het verkennen hiervan. Een mooi voorbeeld van samenwerking en innovatie in de winkelstraat!

READ  Spotify is binnenkort ook offline beschikbaar op smartwatches

veel voorkomende acties

Tijdens LivingLAB wordt de functionaliteit van de app geëvalueerd en verbeterd in samenwerking met technologiepartner bViva Mobile. Ook worden er sessies georganiseerd waar winkeliers met elkaar in discussie gaan en brainstormen over aantrekkelijke spaardoelen, gezamenlijke acties en content. “Het Medemblik LIVING LAB Loyaliteitsplatform” is een initiatief van Ondernemersvereniging MEVO en wordt gefinancierd door de Provincie Noord-Holland, Stichting Ondernemersfonds Medemblik (SOM) en de gemeente Medemblik.

More from Madison Garrett
Falcons vs. spelvoorbeeld Bucs, tweede week
weddenschap lijn Favoriet: Piraten (-12.0) Meer/minder: 52,5 Individuele staatsleiders Uitslag: TE Rob...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *