Xbox: waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je Gold gaat spelen

Microsoft maakt zijn plannen voor de Gouden Spelen in juli 2021 tussen aanstaande maandag en woensdag bekend.

De aankondiging omvat de vier games die volgende maand gratis kunnen worden gedownload en gespeeld op Xbox One en Xbox Series X.

Dit zal naar verwachting twee Xbox One-games en twee Xbox 360-games bevatten, met tot nu toe zeer weinig Xbox Series X-titels.

Dit kan als een frustrerende situatie worden beschouwd voor degenen die een Xbox Series X bezitten in de hoop de volgende generatie titel aan de selectie toe te voegen.

Maar met meer voor goud geoptimaliseerde next-gen games die naar verwachting in de komende maanden en jaren zullen worden aangekondigd, is er dit weekend iets dat de moeite waard is om te bekijken.

Spelers kunnen tot maandag om 07:59 GMT drie games gratis downloaden en spelen als ze een Gold- of Xbox Game Pass-abonnement hebben.

En hoewel veel van deze titels al een tijdje beschikbaar zijn, moeten gamers er rekening mee houden dat een ervan de Xbox Series X-upgrade bevat.

Warhammer: Vermintide 2 is eind vorig jaar verbeterd voor Xbox Series X en wordt geleverd met enkele opmerkelijke upgrades.

Het afspelen van de volgende generatie zorgt voor een soepelere console-ervaring en ondersteunt 4K-resolutie bij 60 frames per seconde.

De volledige lijst met games omvat Overwatch en Saints Row IV: Re-Elected, hoewel geen van beide officieel wordt vermeld als het aanbieden van Series X-upgrades op de website van Microsoft.

Beschrijvingen zijn hieronder te vinden voor elk van de drie gratis te spelen games voor de komende 24 uur:

READ  Zo download je al je data uit Google Drive en Google Foto's

Bewaken van activa. Vrijlating

Daag je vijanden uit in de ultieme team-based shooter en claim nu tot 27 juni gratis je plek in de wereld van Overwatch. Kies je held uit een verscheidenheid aan soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden.

Speel met vrienden op Xbox en andere platforms met de lancering van Cross-Play. Verzamel nu gratis en doe mee aan het beperkte in-game evenement, Ashe’s Deadlock Challenge, om explosieve beloningen te ontgrendelen. Blijf belasting betalen en ontvang de Overwatch Legendary Edition nu tot en met 28 juni met 67% korting.

Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 is een episch coöpspel voor 4 spelers dat zich afspeelt in het Warhammer Fantasy Battle-universum. Vecht met je vrienden door golven van hordes en ga door het spel om nieuwe banen, missies en wapens te ontgrendelen.

Dit deel van de serie breidt uit op first-person gevechten met 15 unieke carrières, intense uitdagingen in het geheel nieuwe Heroic Actions-systeem en verbluffende nieuwe levels rondom Helmgart.

More from Madison Garrett
Red Dead Redemption 2 Leak is een nieuw spel voor GTA 6-fans
nieuw Red Dead Redemption 2 Zijn lek Grand Theft Auto Fans zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *