Meer dan 35 UIDAI-services voor mAadhaar-gebruikers

Aadhaar-kaarthouders die een smartphone hebben, kunnen nu meer dan 35 diensten krijgen. De Unique Identification Authority of India (UIDAI) heeft de faciliteiten aangekondigd die aan de smartphonegebruikers worden aangeboden en zei dat de faciliteiten die bij deze diensten zijn inbegrepen, zijn het downloaden van de Aadhaar-kaart, het controleren van de status van de Aadhaar-kaart, het opnieuw afdrukken van de Aadhaar-kaart, enz. UIDAI zei dat je eerst de mAadhaar-app in de telefoon moet downloaden.

Bij de aankondiging van de faciliteit, tweette UIDAI, onder vermelding van “Krijg meer dan 35 Aadhaar-services zoals Aadhaar downloaden, status controleren, Aadhaar-herdruk bestellen, Aadhaar Kendra zoeken, enz. Op uw smartphone. Download de #mAadhaar-app van: https://tinyurl.com /yx32kkeq (Android), https://tinyurl.com/taj87tg (iOS).”

Hoe de mAadhaar-app te downloaden

Gebruikers van Android-telefoons moeten op de gegeven link klikken – https://tinyurl.com/yx32kkeq of de directe link https://play.google.com/store/apps/details? ar_IN. Na het klikken wordt de telefoongebruiker doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar men op de optie “Installeren” moet klikken. Na het installeren van de mAadhaar-app op de telefoon, krijgt de persoon een optie om de app te openen. Gebruikers van een Android-telefoon kunnen de faciliteit gebruiken door de mAadhaar-app te openen.

iOS-gebruikers kunnen de mAadhaar-app downloaden door op de link in de tweet https://tinyurl.com/taj87tg of de directe link https://apps.apple.com/in/app/maadhaar/id1435469474 te klikken.

De mAadhaar-app bevat een reeks Aadhaar-services en een sectie gewijd aan een Aadhaar-houder die zijn Aadhaar-informatie kan meenemen in de vorm van een elektronische kopie, in plaats van altijd een fysieke kopie bij zich te hebben. UIDAI wil met deze applicatie een groot aantal smartphonegebruikers bereiken.

READ  PUBG Mobile kondigt samenwerking aan met K-Pop Group Blackpink

deelname aan Mint-nieuwsbrieven

* Voer een beschikbaar e-mailadres in

* Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief.

Mis geen enkel verhaal! Blijf verbonden en geïnformeerd met Mint. Download nu onze app!!

Written By
More from Eda Greene

DOFW Forest Guard Delhi 2021 toegangskaart uitgegeven: download @ forest.delhigovt.nic.in

Department of Forestry and Wildlife (DOFW), NCT De regering van Delhi heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *