No More Heroes 1 & 2 verschijnt deze week op pc

No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle wordt officieel uitgebracht op pc via Steam op 9 juni 2021.

geopenbaarde dag Twitter van XSEED Games, Deze twee games komen op Steam aan met een all-time 10% korting en markeren de eerste keer dat No More Heroes 1 & 2 beschikbaar zal zijn op een platform naast Wii, Switch en Amazon Luna.

De eerste twee No More Heroes op pc zullen slechts twee maanden voor de release van No More Heroes 3 op de Nintendo Switch op 27 augustus plaatsvinden.

In onze recensie van No More Heroes zeiden we: “Uiteindelijk is No More Heroes een grabbelton met hoogte- en dieptepunten, en het eindresultaat zal anders zijn op basis van je verwachtingen. No More Heroes heeft een van de meest unieke stilistische ontwerpen die we hebben heb gezien in jaren (waarschijnlijk sinds Killer 7 eigenlijk), de presentatie bestaat uit pixelart, retro-stijl audioproductie en enkele van de beste personages die er zijn.

In onze recensie van No More Heroes 2 zeiden we dat “de wanhopige strijd explodeert” [the original] Uit het water met een meer gestroomlijnde ervaring, meer charme en stijl, en een aantal geweldige eindbaasgevechten. Je kunt af en toe nog steeds door slechte vechtpartijen, vreselijke cameramodus of framerate-crawling rennen, maar met zoveel puur plezier in het spel vergeef je de minpunten vrijwel onmiddellijk.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

READ  Bradley McDougald is na de handel al de anti-Jamal Adams voor Jets

More from Madison Garrett

Valheim-spelers gebruiken 40.000 blokken om een ‚Äč‚Äčenorme Eiffeltoren te bouwen

Al snel werd Valheim Minecraftian expliciet met een hoeveelheid Prachtige bouwprojecten Spelers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *