Meer dan 37 miljoen spelers hebben Uncharted 4: A Thief’s End gedownload

Geschreven door Dom Bibiat
10 mei 2021 20:34 GMT

Gehoorzame hondHet laatste hoofdstuk toont de heldendaden van Nathan Drake, Uncharted 4: A Thief’s EndHet is gedownload en beheerd door meer dan 37 miljoen mensen, zoals onthuld door de ontwikkelaar.

Het is vijf jaar geleden dat een van de grootste successen van de PS4 werd uitgebracht; Uncharted 4. Om de verjaardag van een half decennium van een van de grootste PlayStation-games van de laatste generatie te vieren, publiceerde ontwikkelaar Naughty Dog Een eigen retrospectieve blog Terugkijkend op de game en enkele notities achter de schermen van de productie delen.

Een van de meest opvallende feitelijke feiten in het artikel onthult dat de game is getest door meer dan 37 miljoen spelers over de hele wereld – wat geen slechte zaak is voor een game die exclusief is voor een platform.

Kijk op YouTube

“We waren vereerd om Uncharted 4: A Thief’s End van jou, de community, de fans en de spelers te verwelkomen”, zegt Dinah Bakeer van Naughty Dog in de blog. “In 2021 hebben meer dan 37 miljoen singles-spelers het ultieme avontuur van Nathan Drake gedownload en meegemaakt.”

Indrukwekkend, is het niet? Opgemerkt moet worden dat niet al deze spelers het spel expliciet hebben gekocht; Uncharted 4 kwam in april vorig jaar naar PS Plus en de titel is ook beschikbaar als onderdeel van de PS Plus-collectie.

Afgezien van verkoopcijfers, laten deze statistieken een groot bereik zien – aangezien de PlayStation 4 meer dan 110 miljoen exemplaren heeft verkocht, kunnen we schatten dat bijna een derde van alle PS4-bezitters Uncharted 4 heeft gespeeld. Dat is een goede hechtingsgraad.

Het startpad van de game was niet gemakkelijk. Hij overleefde meer dan een paar vertragingen en verloor zelfs enkele exemplaren door diefstal, maar het was het waard als er iets was dat de kritische ontvangst moest doorstaan.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u op een ervan klikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Lees ons beleid.

')); }); }); }

READ  Game onderweg met deze Razer Raiju Mobile-gamepad Black Friday-besparing
Written By
More from Eda Greene

Download Minecraft 2021 op de gemakkelijkste en snelste manier

Onlangs hebben Minecraft en enkele andere games zich verspreid, waaronder PUBG Mobile...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *