Clubhouse is officieel gelanceerd op Android, maar niet de onze

Clubhouse heeft nu een officiële Android-app. Helaas kunnen we deze nog niet gebruiken. Lees hier waarom niet.

De club is booming. Het eerste echte sociale audio-netwerk krijgt steeds meer gebruikers en daarom neemt ook de waarde ervan toe. Een paar dagen geleden kondigde het bedrijf aan dat het bezig was met het testen van de Android-versie. Dat doen ze met een klein aantal gebruikers in een gesloten bètaversie. Tot nu toe was de app alleen beschikbaar voor mensen met een iPhone (iOS) apparaat.

Clubhuis op Android

Vandaag kwam het nieuws dat er een grotere spreiding is. Ook in bètaversie, maar dan uitgerold naar Google Play Winkel. Zodat iedereen de Android-versie nu kan downloaden. We doen het gewoon niet, de app is alleen beschikbaar in Amerika. Jammer, dus we moeten nog wachten.

De app kan nog steeds alleen op uitnodiging worden gebruikt en er is niets veranderd. Als je nog niet bent uitgenodigd, is dat slecht. Maar u kunt de app gebruiken om uw gebruikersnaam van tevoren te reserveren. Het is aan jou om je gebruikers onder druk te zetten om zo snel mogelijk een uitnodiging te ontvangen.

timing

Timing is alles, en het is met deze app. Concurrenten zoals Facebook, Twitter en Instagram werken allemaal aan dezelfde functies. En we hebben het al gelanceerd. Er zijn ook verschillende mini-apps die erg op Clubhouse lijken en gebruikers uitsluiten. Zonder Android-app verliest het bedrijf veel gebruikers. Het was dus zaak om zo snel mogelijk met de Android-versie op de proppen te komen, om zijn leidende positie niet te verliezen.

READ  Juventus vs Barcelona live stream: bekijk de Champions League-topwedstrijd over de hele wereld

Aangezien de app nog in bèta is, zal er veel feedback binnenkomen. Wees dus niet verbaasd als de app niet 100% werkt. De app is alleen beschikbaar in Amerika om de grote stream te schalen en de app draaiende te houden. We moeten dus even wachten, maar als je in Amerika woont, kun je de app gebruiken Hier Download, of let op wanneer wij aan de beurt zijn.

More from Madison Garrett

Meer dan 1 miljoen downloads coronavirus-app

Update 25 augustus: Coronavirus (COVID-19) De eerste week van de praktijktest CoronaMelder...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *