Meer dan 4.000 pc-games zijn te koop tijdens de Winter Fanatics Sale

De feestdagen zijn in volle gang en als je op zoek bent naar een heel belangrijk cadeau voor die ene speciale persoon in je leven, is er niets beters dan een e-mail te zien met een code om een ​​videogame te downloaden die ze echt willen. Fanatical biedt opnieuw de winteruitverkoop aan voor pc-games, waarbij de site ook wat extra goodies aanbiedt tijdens de uitverkoop, met gratis games en kortingsbonnen.

Bovendien zijn de 12 spelgeschenken terug voor kerstcadeaus en kun je van 13 tot 24 december prijzen winnen. Iedereen die meer dan $ 10 in een enkele transactie uitgeeft, krijgt tot 20 december een gratis geschenk voor een van de volgende spellen. In week 2 is er een nieuwe selectie games beschikbaar als extra stimulans om wat geld uit te geven.

  • Internetcafé-simulator
  • Koken, serveren, heerlijk! 2!!
  • automonteur
  • BMX Pro pompen
  • mysterie spel

Deus Ex-games van Square Enix, Menselijke revolutie En De mensheid is verdeeld, te koop voor minder dan $ 5 per stuk, terwijl Bandai Namco’s pre-order is elden ring Het bespaart u een volledige $ 9 korting op de aanbevolen verkoopprijs. Hier is een blik op de rest van de heetste winterfanatenverkoop die duizenden andere scherp geprijsde games bevat.

Beste fanatieke winter sale deals

READ  Vandaag arriveert Bungie's Big 30th Anniversary Party voor Destiny 2 met een patch voor het midden van het seizoen
Written By
More from Max Mcgee
Turnip Boy pleegt belastingontduiking, wendt zich tot de computer en draait zich in april om
Christina Bacon 15 maart 2021 – 14:45 uur Onconventioneel actie- en avonturenpuzzelspel,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *