Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Black Friday-uitverkoop is momenteel live, en dat betekent dat er talloze game-deals beschikbaar zijn bij elke grote winkel en digitale winkel. PC-gamers hebben veel geweldige opties om te vinden Zwarte vrijdag Aanbiedingen voor pc-games, inclusief grote verkopen bij Stoom, Green Man Gaming, en GOG, maar er is nog een verkoop om in de gaten te houden Fanatiek, dat gelicentieerde pc-sleutels voor Steam en andere draagraketten verkoopt. Tussen nu en 1 decemberFanatical heeft 24 uur per keer flash-deals met record-lage prijzen voor geselecteerde games. Andere deals zijn beschikbaar tijdens de hele verkoop.

Op dit moment zijn er momenteel meer dan 4.800 speldeals beschikbaar als onderdeel van Fanatical’s Black Friday-uitverkoop, dus er is veel om uit te kiezen. Je ontvangt ook een gratis mystery Steam-spel als je $ 10 of meer uitgeeft in de uitverkoop.

Er is een breed scala aan genres in de uitverkoop, waaronder RPG’s, first-person shooters, actie en VR. Met name Yakuza: Like a Dragon krijgt een lanceringsmaandkorting voor Steam, waardoor de prijs daalt van $ 60 naar $ 49,19. De game verdiende een 9/10 in GameSpot’s Yakuza: Like a Dragon review, dus dit is een goed moment om het in de uitverkoop te kopen en erin te duiken.

De Black Friday-uitverkoop biedt andere kortingen op releases van 2020, waaronder Doom Eternal voor iets minder dan $ 20, Star Wars-squadrons voor $ 22, en Het Jackbox-feestpakket 7 voor $ 20,39. Als je de reeks VR-titels van Bethesda nog niet hebt opgepikt, kun je de Bethesda VR-pakket dat omvat Doom: VFR, Skyrim VR, Fallout 4 VR en Wolfenstein: Cyberpilot voor ongeveer een kwart van de oorspronkelijke prijs. Bekijk hieronder meer van onze keuzes uit de uitverkoop. Houd er rekening mee dat hoewel de meeste deals voor Steam zijn, anderen inwisselen bij lanceringen zoals Uplay en Origin, dus controleer wat de aanbieding zegt voordat je koopt.

READ  Windows 11 belooft meer gamefuncties

Black Friday 2020 is officieel van start gegaan en we bespreken het laatste nieuws Black Friday-nieuws en verkoop, inclusief de beste Nintendo Switch-deals, PlayStation-aanbiedingen, en Xbox-aanbiedingen. We hebben ook de beste deals verzameld gaming monitoren en 4K-tv’s, als u op zoek bent naar een nieuw scherm.

  • Beste Black Friday-gamingdeals (Switch, PS4, PS5 en Xbox One / Series X)
  • Cybermaandag 2020: beste deals en verkopen bij Amazon, Walmart, Target en meer
  • Black Friday-advertentiescans 2020: de beste deals bij Walmart, Target en meer
  • Nieuwste Walmart PS5, Xbox Series X-voorraad wordt binnen 2 minuten verkocht
  • GameStop zal PS5, Xbox Series X aanvullen in winkels op Black Friday 2020
  • Beste Nintendo Switch-deals voor Black Friday 2020: games, consolebundel en meer
  • Beste Black Friday 2020 PS5- en PS4-deals: games, PS Plus en meer
  • Beste Black Friday 2020-deals voor Xbox Series X en Xbox One

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Max Mcgee

Ultima Underworld, Guild Games verwijderd van GOG.com

Drie games uit de jaren 90 worden op maandag 28 juni verwijderd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *