Meerdere bronnen geven aan dat GTA 6 pas in 2025 uitkomt

Vorige week suggereerde een leaker dat Grand Theft Auto VI pas rond 2025 zou uitkomen, en het internet stortte in. Meerdere bronnen hebben deze geruchten nu bevestigd over een releasedatum van GTA 6 en meer — inclusief de mogelijkheid dat ze zich in een moderne Vice City bevindt en een geavanceerde Fortnite-achtige kaart voor GTA Online 2 heeft.

Op 27 juni, Tom Henderson, de populaire game-leaker van Battlefield en Call of Duty Plaats een video Hij vertelde over de geruchten die ze over GTA 6 hadden gehoord. Het belangrijkste was dat de game nu van 2023 naar ongeveer 2025 is verschoven, aangezien Rockstar rekening hield met gerapporteerde kritiek op de werkomstandigheden – iets wat we vorig jaar hoorden over GTA 6.

Andere geruchten zijn onder meer dat Henderson meldt dat de setting een moderne Vice City zal zijn — in plaats van de jaren ’80, aangezien Rockstar zogenaamd zoveel mogelijk vrijheid wil voor GTA Online — en een evoluerende kaart die in de loop van de tijd zal veranderen en uitbreiden, vergelijkbaar met Fortnite of Apex Legends. Het kan ook verschillende helden hebben, waaronder een speelbaar vrouwelijk personage voor de eerste keer in een offline GTA-verhaal.

Nu zijn verschillende andere bronnen naar buiten gekomen om hun steun voor deze geruchten te betuigen. Computerspellen Zijn “eigen bronnen” hebben naar verluidt de details bevestigd, en Jason Schreyer van Bloomberg zegt dat de video van Tom Henderson “overeenkomt” met wat hij over de game heeft gehoord – vooral de delen over Crisis, de evoluerende kaart en GTA 6 dat nog ver weg is.

READ  Morrowind Rebirth maakt tien jaar van enorme modernisering door

Hoewel uitgever Take-Two zich tot het uiterste heeft ingespannen om geruchten over de releasedatum van GTA 6 te weerleggen, en zelfs zo ver gaat om te suggereren dat Rockstar-games binnenkort kunnen verschijnen, lijkt het waarschijnlijk dat fans Grand Theft Auto V zullen moeten vasthouden om to De tijd is – maar hey, als je door een moderne Vice City wilt rijden, is daar een mod voor.

{“plan: {“page: {“content”: {“title: “meerdere bronnen suggereren dat GTA 6 pas in 2025 wordt uitgebracht”, “genre”: “news”, “category”: “grand-theft- auto- vi “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Rockstar Games “,” genre “:” Sports “,” title “:” Grand Theft Auto VI ” , ” types”:[“Sports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Lavanya Tripathi ‘gooit terug als nooit tevoren’
Lavanya TripathiTwitter De Zuid-actrice Lavanya Tripathi zegt dat ze door de quarantainetijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *