Apex Legends gehackt door boze Titanfall-spelers

vroeg deze morgen, Apex Legends Het lijkt te zijn gehackt door mensen die vinden dat Respawn niet genoeg heeft gedaan om hackers te bestrijden in het originele spel, Val der titanen.

Sommige Apex Legends Pc-spelers hebben ontdekt dat in-game afspeellijsten en meldingen zijn gehackt en vervangen door tekst die erover klaagt val van titaan piraten. Gehackte berichten adverteren ook een website, SaveTitanfall.com, die beweert dat Respawn en EA niet genoeg hebben gedaan om de oudere shooter te beschermen tegen hackers.

De hack die momenteel plaatsvindt, lijkt niet voor elke speler op alle platforms te gelden. Sommigen hebben gemeld dat het op Xbox kan gebeuren, maar de meerderheid van Clips en clips hacken ze komen uit PC-versie van het spel. Het lijkt erop dat degenen die door de hack zijn getroffen, zich niet kunnen aansluiten bij andere afspeellijsten buiten de gehackte lijst. Door deze hack hebben ze je kunt niet spelen Apex Legends.

Update: 4 juli – 15:10 uur EST: Meer spelers op meer platforms, waaronder PS4, worden nu geconfronteerd met hacking. Deze spelers kunnen geen andere afspeellijst selecteren dan de gehackte en uitgeschakelde “SaveTitanfall”-afspeellijst.

Apex Legends-nieuws genoemd Over de hacks die eerder vanmorgen plaatsvonden, het delen van screenshots en video’s van de berichten van de gehackte server.

Alle hackers kondigen aan: Een website die claimt val van titaan “onspeelbaar” in zijn huidige staat en dat EA en Respawn “…gewillig doen alsof ze niets van de situatie weten.” De site gaat zelfs zo ver om te beweren dat EA en Respawn “fraude” plegen door de game te blijven verkopen.

val van titaan En de Titanfall 2 Lijdt aan DDOS-aanvallen En al een tijdje hackt. Het is behoorlijk frustrerend geworden voor spelers die de eerdere schietspellen van Respawn prefereren.

Respawn heeft op deze problemen gereageerd Werk eraan, zegt hij. Maar het is geen gemakkelijke oplossing. In mei van dit jaar heeft Respawn’s Director of Communications, Ryan K. Hij twitterde hoeveel werk er nodig is om deze DDOS-hacks te repareren En hoe vervelend het team is. “De situatie die momenteel met Titanfall-games te maken heeft, is erg frustrerend”, legt Rigney uit. “Weken van werk zijn nodig om elk nieuw stom ding te verwerken.”

Vanaf 11.30 uur ET, noch het officiƫle Twitter-account van Respawn noch Apex Legends Account opgeschort wegens voortdurende hack. Kotaku Ik heb contact opgenomen met de EA over de situatie.

Update: 4 juli – 16:01 uur EST: Respawn, de ontwikkelaars achter Apex Legends En de val van titaanEn de Erken publiekelijk hardnekkige serverproblemen. In een tweet zei de studio dat het “… actief onderzoek doet naar problemen die van invloed zijn op [Apex Legends.]”

.

READ  Konami slaat E3 2021 over
Written By
More from Aubrey Mason

Xbox One-games kunnen nu gratis naar je Android-smartphone worden gestreamd

Microsoft brengt een nieuwe versie van de Xbox-app voor Android uit, waarmee...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *