Mega Man X, Zero en een stel Mavericks gaan over naar Minecraft met skins en een heel coole verhaalmodus


De mate van scheiding tussen personages in vechtspellen wordt voortdurend kleiner, grotendeels dankzij Super Smash Bros. Ultimate. Ultiem, en hoewel deze onthulling zelf misschien geen vechter is, zou het iets moeten zijn dat velen hier best netjes vinden.

Minecraft heeft zojuist een nieuwe cross-over aangekondigd met het populaire Capcom-eigendom Mega Man X, dat niet alleen een heleboel nieuwe skins aan het spel toevoegt, maar ook een verhaalmodus die probeert enkele van de kenmerkende niveaus van de serie na te bootsen met baasgevechten tegen Mavericks .

Minecraft x Mega Man X DLC bevat 14 skins, waaronder X, Zero en het uiterlijk van de eerste spelbazen zoals Sigma, Vile, Storm Eagle, Chill Penguin, Sting Chameleon en meer – plus een klassieke MMX-soundtrack.


Bovendien kunnen spelers missies uitvoeren die zijn geïnspireerd op Super Nintendo-platformniveaus met een ruimte voor het kiezen van een level en zo.


De gameplay in deze mod is ook niet alleen pure Minecraft, met 9 wapens uit de franchise om te krijgen en extra’s zoals een rijdend schild om alle bots op te blazen in fasen die 2D- en 3D-secties lijken te hebben.


Tussen missies door kunnen spelers bouten gebruiken om hun personage te upgraden met meer hart-slots, meer levens, enz. De trailer pronkt ook met X’s Armor of Light.


Mega Man X is niet de eerste Capcom-crossover-game in de recente geschiedenis die zich aansluit bij Minecraft, aangezien vorig jaar 35 wereldwijde Street Fighter-krijgers naar de crafting-game kwamen.

READ  De nieuwe b├Ętaversie van Google kan uw documenten scannen en categoriseren


Hoewel Zero een belangrijk vechtgame-personage is sinds Tatsunoko vs. Ook in de toekomst – maar de nieuwe inzending zal ook geweldig zijn.


Het Mega Man X DLC-pakket kost 1.340 Minecraft-munten, wat ongeveer $ 8 USD is, en je kunt de trailer voor de nieuwe inhoud hieronder bekijken.


Written By
More from Lesley Curry
Starfield-video’s onthullen drie nieuwe locaties uit de game
Starfield-fans hebben drie niet-vermelde video’s van Bethesda ontdekt die enkele locaties onthullen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *