Microsoft en Nvidia tekenen een 10-jarige overeenkomst om Xbox PC-games naar GeForce Now, Telecom News, ET Telecom te brengen

Microsoft en Nvidia tekenen een 10-jarige overeenkomst om Xbox PC-games naar GeForce Now, Telecom News, ET Telecom te brengen

SAN FRANCISCO: Technologiegigant Microsoft heeft aangekondigd dat het een 10-jarige samenwerking is aangegaan met chipmaker Nvidia om Xbox-pc-games naar Nvidia’s GeForce NOW-cloudgamingservice te brengen, die meer dan 25 miljoen leden heeft in meer dan 100 landen.

Door de samenwerking kunnen gamers pc-titels op Xbox streamen van GeForce NOW naar pc’s, macOS-apparaten, Chromebooks, smartphones en andere apparaten, zei de technologiegigant in een blogpost op dinsdag.

“Deze samenwerking zal NVIDIA’s gamecatalogus helpen uitbreiden met games zoals Call of Duty, terwijl ontwikkelaars meer manieren krijgen om hun games te streamen. We zijn verheugd om gamers nog meer manieren te bieden om de games te spelen waar ze van houden”, aldus Microsoft Gaming CEO Phil Spencer. .

Door de overeenkomst kunnen de pc-titels van Activision Blizzard, zoals Call of Duty, ook worden gestreamd op GeForce NOW nadat de overname van Activision door Microsoft is afgerond.

“De combinatie van de ongelooflijk rijke catalogus met first-party games van Xbox en de krachtige streamingmogelijkheden van GeForce NOW zal cloudgaming voortstuwen tot een eersteklas aanbod dat gamers van alle interesse- en ervaringsniveaus zal aanspreken”, aldus Jeff Fisher, GeForce SVP, NVIDIA.

De technologiegigant vermeldde ook dat beide bedrijven onmiddellijk zullen beginnen met het integreren van Xbox-pc-games in GeForce NOW, zodat GeForce NOW-leden pc-games kunnen streamen die ze in de Windows Store kopen, inclusief titels van externe partners waaraan de uitgever streamingrechten heeft verleend. . naar NVIDIA.

“Xbox-pc-games die momenteel beschikbaar zijn in winkels van derden, zoals Steam of de Epic Games Store, kunnen ook worden gestreamd via GeForce NOW.”

Ondertussen tekende Microsoft ook een bindend 10-jarig contract met de Japanse gamegigant Nintendo om Xbox-games, waaronder Call of Duty (CoD), naar Nintendo-gamers te brengen.

READ  Dit is de releasetijd voor het nieuwe seizoen van The Division 2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *