Meldingen van openbare plaatsen vanaf nu met Fixi

We werken vanaf 21 oktober samen met Fixi. Dit betekent dat het voor u gemakkelijker wordt om een ​​verslag te schrijven over openbare plaatsen.


Op openbare plaatsen kun je op verschillende manieren rapporteren: telefonisch, via de Fixi-app, op onze website of direct op de Fixi-website. Wil je aangifte doen via de website van de gemeente, dan kom je nu op de website van Fixi terecht.

Hier ziet u de plattegrond van onze gemeente, zowel op desktop als mobiel, en kunt u eenvoudig andere meldingen in onze gemeente bekijken. U kunt notificaties aanmaken door u te registreren/in te loggen of u kunt notificaties aanmaken zonder account.

Voer uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Je gegevens zijn uiteraard niet openbaar, maar we gebruiken ze alleen voor verwerking.

Bij telefonische meldingen wordt de melding door onze medewerkers op dezelfde site ingevoerd en wordt je melding hier ook opgelost. U wordt ook per e-mail of telefoon op de hoogte gehouden van de status van uw melding.

Meldingen maken met Fixi

U kunt de Fixi-app downloaden op uw mobiele telefoon. De gemeente verlangt van u dat u met deze applicatie meldingen maakt, zodat zij de melding snel kunnen vastleggen én correct kunnen oplossen. U kunt via de app de status van de melding volgen en toch op de melding reageren als de gemeente deze in behandeling heeft genomen.

READ  Samsung Galaxy S10 update naar Android 11 is gestart in Nederland

Fixi .-website www.fixi.nl/ Kag en Brassem Gebouwd op de website van de gemeente www.kaagenbraassem.nl/fixi De Fixi-app is beschikbaar in .-indeling App Winkel werkgelegenheid Google Play Store.


More from Madison Garrett
Nieuw seizoen van Fortnite niet speelbaar op iOS en Mac: ‘Tranen stroomden over zijn wangen’
Het nieuwe seizoen van Fortnite is gisteren uitgekomen. Iets waar fans naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *