Twee van de beste spelers die ooit in MkLeo en Maister hebben deelgenomen, werken samen om een ​​gecombineerde niveaulijst samen te stellen voor Super Smash Bros. Ultimate. Ultiem

Twee van de beste spelers die ooit in MkLeo en Maister hebben deelgenomen, werken samen om een ​​gecombineerde niveaulijst samen te stellen voor Super Smash Bros. Ultimate.  Ultiem

Niemand kan de kracht van Mexico als competitieve regio voor Super Smash Bros. Ultimate echt ontkennen. Toen twee van de beste spelers ooit de nieuwste game speelden, kwam uit Mexico City in LG|MkLeo en LG|Maister.

De oude vrienden en rivalen hebben onlangs samengewerkt om een ​​samengestelde lijst met niveaus voor Super Smash Bros. Ultiem om de rangen van alle 80+ personages in het spel te overtreffen.

Het powerduo begint met Steve (of Alex in dit geval) als Minecraft-gast die meteen bovenaan staat.


Meister geeft uiting aan zijn gevoel dat het personage waarschijnlijk verboden moet worden, terwijl Leo vertelt dat het niet echt uitmaakt of je een krachtige gebruiker van Steve te slim af bent, omdat hij zoveel tools heeft dat het je bestaan ​​pijnlijk maakt.


Er zijn echter in totaal nog steeds 10 vechters die in hetzelfde topniveau zitten als Steve, inclusief enkele echte competitieve elementen voor Ultimate, ondanks dat ze maar één van hun persoonlijkheden hebben.


Over hun basis gesproken, Byleth belandt in de onderste helft van de lijst in het middelste niveau, waarbij Leo opmerkt dat het lijkt alsof de andere sterke spelers de match nu feitelijk hebben geleerd en wat kan worden uitgebuit terwijl de Maister een beetje verder gaat door te zeggen de nieuwste Fire Emblem-toevoeging is een beetje traag. De huidige definitie heeft mogelijk moeite met kamperen.

READ  Ik zou voor altijd zijn gestopt met het spelen van Street Fighter als jou dit was overkomen


Een ander populair personage Leo in Joker werd eerst in het beste niveau geplaatst, maar werd later verheven naar het hoogste niveau, waarbij werd opgemerkt dat de Persona-gebruiker sterk was en de meeste wedstrijden kon winnen.


Tegelijkertijd moet hij echter harder werken dan veel andere topniveaus om die overwinningen te behalen, vooral omdat de meta door de jaren heen is geëvolueerd, en in sommige gevallen kan het gebruik van Arsene zelfs slechter zijn voor de Joker.


Wat Maister betreft, ze zijn het er allebei over eens dat Mr. Game & Watch staat in ieder geval in de top 5, omdat de speler zegt dat het voor vrijwel elke situatie antwoorden heeft, maar ook veel concurrenten respecteren hem niet of weten niet wat ze tegen hem moeten doen.


Dan is er Sora van Kingdom Hearts, waar ze grapjes maken over hoe ze aanvankelijk dachten dat hij behoorlijk zwak was, maar zijn combo's en genezing katapulteerden hem naar een plek tussen de beste personages in het spel.In totaal zijn er slechts ongeveer 14 vechters die het gevoel hebben dat ze van een laag niveau zijn of niet de moeite waard zijn om te gebruiken, dus de overgrote meerderheid van de enorme cast kan op zijn minst op een hoog niveau concurreren, wat we de hele tijd in toernooien blijven zien.Je kunt hieronder de volledige Smash Ultimate-niveaulijst voor MkLeo en Master voor 2024 bekijken, evenals hun Goat Talk-aflevering die alle karakterrangen doorloopt. Hoofdstukken en tijdstempels voor elke vechter zijn te vinden op de YouTube-pagina.

READ  Elke Pokemon voor de game is tot nu toe bevestigd


Afbeelding van MkLeo en Master's Smash Ultimate-niveaulijst nr. 1

Klik op afbeeldingen voor grotere versies
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *