Mensen groeien Demo voor Outriders hard, zodat ontwikkelaars • betrokken raken bij Eurogamer.net

Mensen groeien Demo voor Outriders hard, zodat ontwikkelaars • betrokken raken bij Eurogamer.net

Update 6 maart 2021: People Can Fly komt weer binnen om de demo van Outriders te veranderen als reactie op klachten over een eerdere wijziging die bedoeld was om zware landbouw aan te pakken.

De ontwikkelaar heeft een server-side update uitgebracht om Gauss ‘baaskist in staat te stellen Legends eergisteren te droppen om te voorkomen dat alle kisten legendarische items laten vallen.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen zal weergeven als u gerichte cookies accepteert. Schakel cookies in om weer te geven.

People Can Fly zei in een tweet: “Na het horen van zeer redelijke feedback van de gemeenschap, hebben we het Gauss Chief’s Fund in staat gesteld om de Legendaries opnieuw neer te halen, aangezien we de Boss Heads daadwerkelijk moeten belonen.”

De andere kisten konden de mythen echter nog steeds niet laten vallen. Dit betekent dat de eerder beschikbare populaire Triple-breasted runner-game nog steeds niet beschikbaar is voor degenen die Legends grootbrengen voorafgaand aan de lancering van Outriders op 1 april.

Eurogamer News Team: Alles over de Nintendo Switch Pro.

Origineel verhaal 5 maart 2021: Outriders Demo was populair – meer dan 2 miljoen mensen hebben het gedownload – maar het heeft ook enkele problemen die de ontwikkelaars graag willen aanpakken.

READ  Hatsune Miku Logic Paint S komt binnenkort om over te schakelen

Een van de belangrijkste is de zware landbouw van krachtige items, die spelers uitvoeren in afwachting van de juiste game-release op 1 april 2021.

De voortgang van de demo van Outriders gaat verder naar het hoofdspel en je kunt veel van de inhoud van de demo keer op keer repliceren, in de hoop een zeer krachtig item uit een doos of een vijand te verslaan.

Daarom fokken spelers een demo om hun mod-bibliotheek te vullen en verschillende legendes te verwerven (ik slaagde erin mijn eigen legendes vast te leggen tijdens het spelen ervan).

Bij Laatste redditOntwikkelaar People Can Fly zei dat dit “voorwaarts laden” van progressie binnen de demo de balans van het progressiesysteem in het hoofdspel kan beïnvloeden.

People Can Fly zei: “Natuurlijk is de beslissing van elke speler hoe hij het spel voor zichzelf speelt, en we willen niet dat mensen worden belet de demo-uitrusting te gebruiken als ze er plezier mee hebben.”

“We willen er echter voor zorgen dat dit proces niet al te simplistisch, gemakkelijk of kwetsbaar voor uitbuiting is.”

Het duurde niet lang voordat Outriders-demo’s een “buitgrot” ontdekten door middel van een driedubbele tour, de dealer uitbuitten en deze voor zware landbouw gebruikten.

Hier is hoe het werkt (binnenkort gelukt): ga naar Global V-niveau (dit geeft je de beste kans om de legendarische Drop beschikbaar in de demo te krijgen), selecteer een ‘Facing Change in Tower’-verhaalpunt in de lobby, laad het spel en ren dan rond om de drie nabijgelegen kisten te ontgrendelen. Je hoeft niet te vechten. Als je de drie kisten eenmaal hebt geopend, ga je terug naar de lobby en herhaal je dit.

READ  Bespaar op telefoons, tv's, smartwatches en oordopjes

Als reactie hierop zal People Can Fly vandaag, 5 maart om 15.00 uur Britse tijd, een back-end demo-update uitbrengen, die de landbouw omleidt naar mechanica in het spel “dat voor spelers misschien leuker is om te spelen en te herhalen”.

Daartoe verschijnen Epic-items niet langer in winkels en leveranciers in de demo, en zullen kisten geen legendarische items meer laten vallen. In plaats daarvan krijgen Side Quest-beloningen (bij frequente runs) nu de kans om legendarische items te laten vallen. Het resultaat is dat degenen die willen cultiveren voor de Legend in Demo nu de side-quests moeten spelen.

Opmerking: afkeuringspercentages voor vijanden worden niet gewijzigd. Dus ga je gang en dood die kapitein. Opnieuw opnieuw en opnieuw.

Dit zijn mijn legendarische haperende Outriders uit de demo.

Er is meer verandering in de demo. People Can Fly zei dat de patch, die begin volgende week live gaat, bewegingsonscherpte-schakelaars toevoegt voor alle platforms, de matchmaking-tijd verkort en computercrashes aanpakt.

Nu de game bijna uitkomt, zei People Can Fly dat het naar vervelende cameratrillingen kijkt tijdens filmische scènes, het coversysteem zal verbeteren en een manier zal zoeken om spelers te helpen items te herstellen die op mysterieuze wijze zijn verdwenen.

Ondertussen zei People Can Fly dat het vals speelde in de demo van Outriders (het duurde niet lang!). Sommige spelers gebruikten software van derden om gamebestanden te wijzigen en gegevens op te slaan voor hun eigen voordeel. Voor een online coöp-game is dit duidelijk een probleem.

People Can Fly zei dat het valsspelers “relatief gemakkelijk” kon herkennen via zijn backend-systeem en beloofde dat “hun acties geen invloed zouden moeten hebben op je gebruikelijke gameplay of samenwerkingservaring.” Duimen.

READ  Met Google Agenda kunnen gebruikers zichzelf op specifieke tijden van de dag lokaliseren

Stevig spul overal. Verifiëren Experimentele indrukken Outriders Om uw mening over het spel te weten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *