Microsoft reageert op meldingen dat Xbox-consoles niet reageren

Microsoft zei dat het werkt aan een oplossing voor niet-reagerende Xbox Series-consoles.

Mensen hebben problemen gemeld met de draadloze controller die naast de Xbox Series X en Series S zijn gelanceerd. Het belangrijkste probleem dat werd gemeld, is dat de console geen knopklikken opneemt.

Zoals ik al vermelde Uitrusting, ‘SK Lee’ kocht het bord als een upgrade naar de Logitech F310. Ze zeiden dat de niet-reagerende Y-knop “me consequent meerdere keren in een game van 15 minuten in de steek liet”, terwijl ze ook zeiden dat de A- en X-knoppen soms niet reageerden.

Een video die ze voor YouTube hebben gemaakt, laat zien dat de Y-knop wordt ingedrukt in de testmodus, en het programma reageert duidelijk niet op meerdere Y-drukken, maar het werkt betrouwbaarder op andere knoppen.

Een Microsoft-woordvoerder bevestigde aan The Loadout dat ze op de hoogte zijn van het probleem en “actief bezig” zijn met het vinden van een oplossing. Ze volgden en zeiden: “We begrijpen dat sommige gamers een gebrek aan respons ervaren met hun nieuwe Xbox Wireless-consoles, en onze teams werken actief aan een oplossing.”

In gerelateerd nieuws kondigde Microsoft onlangs nieuwe plannen aan voor toegankelijkheidsmaatregelen, waarbij de rest van de branche een “uitgebreide reeks best practices” belooft. Dit komt van de achterkant van de standaard 2018 Xbox Adaptive Console.

Gold-games voor de maand maart zijn ook aangekondigd en zijn beschikbaar voor abonnees van Xbox Live en Xbox Game Pass. De beschikbare spellen zijn: Warface: OutbreakEn de Een woeste aanval van de lama-apocalypsEn de Metalen slak 3 En de Port Royal 3.

READ  343 Industries 'optimistisch' over Halo Infinite BTB Fix in aankomende patch

Written By
More from Vanessa Hale
ID @ Xbox Summer Game Fest-demo’s zijn nu beschikbaar
Wat je moet weten Microsoft houdt een speciaal Summer Game Fest-evenement, waar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *