Mensen kamperen buiten St. Matthews Best Buy om een ​​speciale editie Xbox te kopen | Nieuws

LOUISVILLE, Ky. (WDRB) — Black Friday is nog twee weken verwijderd, maar het leek erop dat het zondagavond buiten Best Buy in St. Matthews was.

Een groep mensen kampeerde buiten om kans te maken op een Xbox Series X Halo Infinite Special Edition-console. Het kost $ 549,99 en werd in augustus aangekondigd om officieel te worden uitgebracht op 15 november.

“We zijn hier om deze limited edition Halo Xbox te krijgen”, zegt Houston Matisse. “Iedereen zat een beetje op ze te wachten. Het wordt de enige Xbox-exclusive denk ik. We wachten al een tijdje op ze.”

De console is gemaakt door Microsoft om het 20-jarig jubileum van Halo te vieren. Matthews is de enige Best Buy-site in Kentucky die deze momenteel op de releasedag verkoopt.

Er stonden slechts ongeveer 12 mensen bij Best Buy in de rij te wachten toen de WDRB daar aankwam. Eén persoon in de rij begon om 13.30 uur te kamperen.

“We hebben een hechte vriendschap gemeen, dus het is leuk”, zegt Anthony Petrenko, een inwoner van Lexington. Iedereen maakt hetzelfde mee. Kortom, we kennen de cijfers min of meer, we hebben het onderzoek gedaan en iedereen hier garandeert er een.”

De Xbox Limited Edition gaat maandag om 10.00 uur in de verkoop bij Best Buy.

Copyright 2021 door WDRB Media. Alle rechten voorbehouden.

READ  Call of Duty Modern Warfare Warzone dev error 5573 fix
Written By
More from Vanessa Hale
FIFA 22 wordt op 1 oktober gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, pc en Stadia
FIFA 22 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *