Met Android 12 is het gemakkelijk om apps buiten de Play Store te downloaden

Met de nieuwste versie van Android, Android 12, wordt het downloaden van apps buiten de Play Store eenvoudiger. Het is voor het eerst dat Google dit proces een stuk eenvoudiger heeft gemaakt.

Download apps buiten de Play Store

Vorige week werd de nieuwe versie van Android 12 aangekondigd. We schreven meteen een uitgebreid artikel over het onderwerp met de nieuwe functies in Android 12. Gebruikers krijgen echter steeds meer nieuwe functies, zoals blijkt uit de nieuwe instructies.

Wanneer u nu apps buiten de Google Play Store installeert, moet u de machtigingen instellen die dit toestaan. Bovendien worden de apps op deze manier niet automatisch geüpdatet, waardoor je met losse APK-bestanden moet werken. Te stressvol. Nu is aangekondigd dat dit met de komst van Android 12 gaat veranderen.

Met Android 12 kunnen apps die niet uit de Play Store zijn verwijderd, op de achtergrond worden bijgewerkt met updates. Op deze manier hoef je niet alles handmatig te downloaden en te installeren. De relevante app store moet deze optie echter ondersteunen.

De komst van de nieuwe functie is mede te danken aan kritiek. Bedrijven als Apple en Google nemen de macht in eigen handen door het gebruik van alternatieve app-winkels te ontmoedigen. Dit heeft onder meer geleid tot een rechtszaak aangespannen door Fortnite-ontwikkelaar Epic Games tegen Apple.

READ  Eerste voetbalwedstrijd met fans die nog moet worden verkocht: 'Het gaat niet snel'
More from Madison Garrett

Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Ze veranderen

door Madison Jarrett Deur Madison Jarrett door Madison Jarrett Deur Madison Jarrett...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *