De Microsoft 365 mobiele app-bundel is nu beschikbaar om te downloaden via de Apple App Store

U kunt nu Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- en OneNote-applicaties downloaden in één handig pakket uit de Apple App Store. Met de nieuwe Microsoft 365 mobiele app-bundel kun je de nieuwste versies van Office (Word en Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook en OneNote krijgen.

Pakketdetails van Microsoft 365 Mobile App:

  • Microsoft Office: Schrijf een artikel. Bereid je voor op de lespresentatie. Zet een afgedrukte lijst om in een gemakkelijk te bewerken spreadsheet. U kunt ook meerdere documenten scannen en bewerken en whiteboards vastleggen voor de klas – allemaal met uw telefoon. Wat u ook productief wilt zijn, met de mobiele Office-app kunt u net zo effectief en efficiënt zijn op uw telefoon als op uw computer.
  • Microsoft OneDrive: Bescherm uw foto’s en bestanden, maak een back-up van en toegankelijk op al uw apparaten, waar dan ook. Bovendien kunt u documenten rechtstreeks vanuit de OneDrive-app scannen, ondertekenen en verzenden.
  • Microsoft Outlook: Outlook brengt uw e-mailaccounts en agenda’s samen op één handige plek. Blijf op de hoogte van wat belangrijk is en krijg dingen onderweg veilig gedaan.
  • Microsoft OneNote: Maak notities, dicteer ideeën en voeg altijd en overal afbeeldingen toe in OneNote. Krachtige navigatie-, zoek- en synchronisatietools helpen u snel uw notities te vinden waar u ze hebt achtergelaten.

U kunt de Microsoft 365-app-bundel downloaden Hier uit de Apple App Store.

READ  Oplossing: kan configuratie niet downloaden op COD Mobile
Written By
More from Eda Greene

Embracelet maakt zijn weg naar mobiel

Nathan Anderson 9 november 2020-13: 15 uur Machineboy, die verantwoordelijk is voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *