Met Animal Crossing: Pocket Camp kun je nu schattige AR-foto’s maken met dorpelingen

Animal Crossing: Pocket Camp, Het mobiele simulatiespel van Nintendo, werd mogelijk overschaduwd door Animal Crossing: New Horizons dit jaar, maar de Android- en iOS-game heeft nu een groot voordeel ten opzichte van zijn Switch-opvolger: de mogelijkheid om leuke foto’s te maken met je dorpelingen met behulp van een augmented reality-cameramodus.

AR-cameramodus is een van de twee nieuwe augmented reality-functies die beschikbaar zijn in Animal Crossing: Pocket Camp. Zoals te zien in de trailer hierboven, Pocket Camp spelers kunnen nu hun dorpelingen (ja, zelfs Isabelle!) in de echte wereld laten vallen voor schattige foto-ops. U kunt zelfs meubels in scènes laten vallen.

Ook nieuw is AR Cabin, een augmented reality-ruimte waarin spelers een virtuele cabine kunnen betreden, die ze kunnen ontwerpen en vullen met Animal Crossing-personages. In augmented reality kunnen spelers een deur naar hun AR-cabine in de echte wereld plaatsen, deze vervolgens verkennen en communiceren met hun harige vrienden.

Samen met Animal Crossing: Pocket Camp‘s nieuwe AR-functies komen wijzigingen aan ondersteunde apparaten. Pocket Camp vereist nu een iPhone, iPad en iPod Touch met iOS-versie 11.0 of hoger (iOS 13.0 of nieuwer wordt aanbevolen), of een Android-apparaat met Android OS 5.0 of nieuwer, met 1,5 GB of meer RAM en een 64-bits CPU .

READ  Oogsten en downloaden | europese bro
Written By
More from Eda Greene

APK-downloadlink en gids voor wereldwijde gebruikers

PUBG Mobile-ontwikkelaars brengen regelmatig bèta’s van het spel uit om nieuwe functies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *