De man van Kamloops kreeg een boete van $ 3.000 voor het hosten van een pokerspel dat de COVID-19-bestellingen tartte

KAMLOOPS (NIEUWS 1130) – Een gokker van Kamloops wist niet wanneer hij ze moest folden.

Een 37-jarige man heeft een boete van meer dan $ 3.000 gekregen omdat hij weigerde snel een pokerspel af te sluiten dat tot na middernacht op donderdag liep, toen de provinciale beperkingen op bijeenkomsten van kracht werden.

Een nieuwe COVID-19-gerelateerde bestelling verbiedt “sociale bijeenkomsten van welke omvang dan ook bij u thuis met iemand anders dan uw huishouden of kernbel.”

RCMP Sgt. Darren Michels zegt dat niemand in huis een masker droeg of afstand nam toen agenten rond 1 uur ‘s nachts arriveerden

“Een zeer onwillige huiseigenaar organiseerde een kaartspel rond een tafel met ongeveer negen anderen die niet in het huis woonden en de deelnemers hadden geen sociale afstand en droegen geen maskers. De huiseigenaar zou naar verluidt erg niet meewerken en werd vervolgens gearresteerd wegens het hinderen van de politieagenten ”, zegt hij.

De man kreeg een boete voor een reeks overtredingen onder de Wet op COVID-19-gerelateerde maatregelen inclusief het promoten van een bijeenkomst en het niet naleven van instructies van een handhavingsfunctionaris, en beledigend of oorlogszuchtig gedrag.

“Weet je, onze prioriteit is in de eerste plaats om mensen op te leiden. Zeker, samenwerking met onze politieagenten. wanneer ze komen en zichzelf in gevaar brengen door blootstelling aan mensen, wordt altijd gewaardeerd. We willen geen boetes opleggen als dat niet nodig is ”, zegt Michels.

“Dit zijn moeilijke tijden en we hopen dat iedereen zal meewerken en of je het nu eens of oneens bent met de openbare gezondheidsorde, het wordt verspreid voor ieders voordeel en om ons allemaal gezond te houden.”

READ  Hagia Sophia: paus Franciscus "zeer bedroefd" als Turkije museum in moskee verandert

Nieuwe bestellingen – waaronder een verplichtend masker in de meeste overdekte, openbare plaatsen – zijn van kracht tot ten minste 7 december

Met bestanden van Colton Davies

More from Madison Garrett

De Immer-leesapp is nu beschikbaar om te downloaden

Weet jij de Altijd leesapp nu al? Deze app is speciaal ontwikkeld...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *