Met Apple Wallet kunnen gebruikers nu een COVID-19-vaccinkaart toevoegen

Apple stelt gebruikers nu in staat om hun COVID-19-vaccinkaart toe te voegen aan de Wallet-app om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun vaccinatiegids.

De nieuwe update kwam nadat Apple vorige maand aankondigde dat het dit zou doen iOS-update komt eraan Hiermee kunnen gebruikers verifieerbare medische dossiers downloaden en opslaan in de Wallet-app, inclusief COVID-19-vaccinatiedossiers.

volgens VS VANDAAGDe functie werd maandag gelanceerd met het iOS 15.1-besturingssysteem van Apple. Update.

Zodra vaccinkaarten zijn toegevoegd aan de Wallet-app, kunnen ze op elk moment worden bekeken en ingediend, volgens: verklaring van Appel. De voorkant van de kaart bevat de naam van de gebruiker, het type vaccin dat ze hebben ontvangen, de data van de gegeven doses, de uitgever en een QR-code.

De volledige details van de kaart zijn echter pas toegankelijk nadat het apparaat is ontgrendeld via Face ID, Touch ID of toegangscode.

Bovendien kunnen vaccinkaarten volgens het bedrijf niet worden gedeeld met andere iPhone-, iPod Touch- of Apple Watch-gebruikers.

Vaccinkaarten kunnen naar de app worden geĆ¼pload via een QR-code van een aanbieder van een COVID-19-vaccin of -test, via een downloadbaar bestand met geverifieerde gezondheidsgegevens van de aanbieder, of van een bestaande verifieerbare vaccinatiegeschiedenis in de Gezondheid-app, volgens voor een bedrijf.

Apple heeft ook aangekondigd dat gebruikers met de iOS 15-update verifieerbare versies van hun COVID-19-vaccin en records van testresultaten kunnen opslaan in de Health-app van het bedrijf op iPhones en iPod Touches.

Registraties van vaccin- en testresultaten worden volgens het bedrijf gedownload in een verifieerbaar formaat en digitaal ondertekend door de vaccin- of testaanbieder.

Apple zei dat het programma “vergelijkbaar is met het voorzien van papieren documenten met een officieel zegel”.

READ  Ramon verklaarde de King of Fighters 15

Written By
More from Lesley Curry
Hier is alles wat je moet weten over de stroom van de winterupdate van morgen voor Street Fighter 5: Champion Edition
De Street Fighter 5: Champion Edition Winter Update Stream-update Het zal gebeuren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *