Divisie 2 ondergaat grote vernieuwing, maar het nieuwe seizoen is uitgesteld tot 2022

Eerder dit jaar kondigden de ontwikkelaars achter The Division 2 aan dat er meer updates voor de game in ontwikkeling zijn en dat de volgende grote toevoeging “op zijn vroegst eind 2021” zal komen. Nou, het lijkt erop dat “ouder” niet mogelijk is, aangezien de ontwikkelaars hebben bevestigd dat de volgende grote update volgend jaar komt.

“We blijven ervan overtuigd dat deze content onze spelers een opwindende ervaring zal bieden en de weg zal effenen voor de toekomst van The Division 2 met toekomstige titelupdates die in 2022 komen”, legt Ubisoft uit in advertentie. “Om er echter voor te zorgen dat deze content in lijn is met onze visie, hebben we de beslissing genomen om ons nieuwe seizoen, gamemodus en gerelateerde content te verplaatsen naar februari 2022.”

Het enige detail in de volgende grote update is dat deze “belangrijke veranderingen in het eindspel” zal bevatten, waaronder een “specialisatievernieuwing”, samen met een geheel nieuwe modus in de serie. We zullen later deze week meer te weten komen over de verlenging van de specialisatie, maar de volledige onthulling van het nieuwe seizoen, de inhoud en de spelmodus zal pas in januari 2022 plaatsvinden.

PTS komt op pc voordat het nieuwe seizoen begint, zodat spelers nieuwe dingen kunnen ervaren.

De update van Division 2 van februari 2022 zal concurreren met een hele reeks van de grootste aankomende pc-games, waarschijnlijk ergens tussen de releasedatum van Dying Light 2 en de releasedatum van Elden Ring. We hopen dat Division 2 een nuttig alternatief zal bieden voor al deze grote lanceringen.

READ  Sla Steam-games in met deze onderhandelingspakketten

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Divisie 2 krijgt een belangrijke vernieuwing, maar het nieuwe seizoen wordt uitgesteld tot 2022”, “Type:”Nieuws,”Categorie:” tom-clancys-the-Division -2″}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Ubisoft”, “genre”: “Survival”, “title”: ” Tom Clancy’s The Division 2″, “Genres”:[“Survival”,”MMO”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Apple verwijdert duizenden game-apps uit de Chinese winkel: onderzoeksbureau
Eerder dit jaar gaf Apple game-uitgevers eind juni een deadline om een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *