Met de American Truck Simulator 1.44-update kun je mods herstellen

Na enkele maanden van preview-releases is de grote 1.44-update voor American Truck Simulator eindelijk gearriveerd. De update bevat een ingrijpende herwerking van Californië, een nieuw systeem waarmee je in-game valuta kunt inwisselen die wordt gebruikt in game-mods voor vrachtwagens, enkele verbeteringen aan de garage-UI en meer.

Het grote pluspunt van deze gratis update is natuurlijk de tweede fase van de Californische herwerking, die de stad San Rafael verwijdert (helaas genoeg) maar Eureka, Ukiah, Sacramento, Reading en Truckee “van de grond af” herbouwt tot omvatten meer oriëntatiepunten Binnenlandse architectuur.

Voor mods is er een nieuwe handige functie in deze patch. American Truck Simulator-mods voegen vaak nieuwe apparaten toe voor in-game-aankopen, maar wat gebeurt er als je de mod verwijdert of als deze incompatibel wordt met een game-update? Tot nu toe ben je in-game valuta kwijt die je eraan hebt uitgegeven, maar met update 1.44 herkent American Truck Simulator op deze manier wanneer je een apparaat bent kwijtgeraakt en krijg je de mogelijkheid om een ​​terugbetaling te accepteren. Kwijt. Leuk!

Dit is een trailer die alle nieuwe verbeteringen en toevoegingen laat zien:

zoals verwacht, Update 1.44 De nieuwe keldertrailer draagt ​​bij aan de stal van gepatenteerde apparatuur. Deze aanhangers hebben een laag zwaartepunt en kunnen worden gebruikt voor het trekken van grote werktuigen of machineonderdelen.

In de garage zul je merken dat er enkele nieuwe codes worden weergegeven die aangeven dat onderdelen fabrieks-, licentie-, aftermarket- of onbekende onderdelen zijn. SCS Software zegt dat dit bestuurders zou moeten helpen die ervoor willen zorgen dat hun platforms binnen de specificaties van de fabrikant blijven, of die een bepaalde set aftermarket-componenten willen gebruiken.

READ  Na de rechtszaak betaalt Epic iedereen terug die een Fortnite- of Rocket League-buitdoos heeft gekocht

Er is ook een nieuwe kaartfunctie opgenomen in update 1.44. Nu, wanneer u op een ongemarkeerde weg rijdt, ontvangt u een melding die u dit vertelt. De weg wordt dan op uw kaart weergegeven als een oranje stippellijn en elk deel ervan dat u nog niet hebt afgelegd, wordt grijs weergegeven.

Update 1.44 weegt ongeveer 1,9 GB op Steam en is nu beschikbaar.

Written By
More from Max Mcgee
Game Developer – From the Depths of Space to Your PC: The Gunk is vandaag beschikbaar op Steam
De nieuwe promotie benadrukt lof voor de buitenaardse wereld met een veelgeprezen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *