Apex Legends Mobile-releasedatum, nieuwe trailer, nieuwe Legends-grap

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor: Apex Legends Mobielbij de aankondiging van de volledige wereldwijde lancering van de game op 17 mei voor iOS- en Android-apparaten.

Het einde van de trailer toont een shot van Coben Blissek op een band die de Mirage-overwinning bekijkt terwijl het silhouet van een nieuwe mededinger kort op het scherm te zien is. Is dit Newcastle?Of plagen ze al een andere legende?

Gebaseerd op de populaire gratis Battle Royale-shooter van Respawn Entertainment van 2019, Apex Legends Mobiel EA zei in een persbericht dat het een op zichzelf staande ervaring zal zijn op basis van de kerngameplay van het originele spel. Uitgever zei: Apex Legends Mobiel Het zal nieuwe spelmodi, sociale systemen en andere functies hebben die speciaal zijn ontworpen met het oog op mobiele apparaten. Dit omvat mobiele-exclusieve kaarten en andere unieke inhoud die in de toekomst zal worden uitgebracht.

Apex Legends Mobiel er was Regio beperkte proefperiode (inclusief Oceanië, Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika) sinds 7 maart. In een blogpost op 17 maart zei Respawn: Apex Legends Mobiel zal bevatten “Nieuwe mobiele legendes eerst Met nieuwe verhalen te vertellen.”

Spelers kunnen Pre-registratie Om de Apex Legends Mobile-community te helpen beloningen te ontgrendelen die volgende week tijdens de lancering van de game worden uitgezonden voor een van beide iOS En Android spel versies.

READ  Sony overweegt meer PlayStation-games uit te brengen voor pc - Gaming - Nieuws
Written By
More from Aubrey Mason
Sinking City is verwijderd uit Steam onder een DMCA-kennisgeving van zijn studio
Frogwares, de studio is gesloten Scherpe onenigheid met de uitgever Nacon Op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *