Met de Morrowind-mod kun je Argonian McNuggets kopen

De gouden bogen verlichten het donkere landschap echt.

De gouden bogen verlichten het donkere landschap echt.
Een screenshot​ Bethesda / IgnatiousS / Kotaku

McDonald’s is een enorm fastfood-imperium Met 38.695 locaties in 122 landen​ Het is zo alomtegenwoordig geworden in de echte wereld dat ik er zeker van ben dat het bedrijf zo mogelijk franchisemogelijkheden in fictieve werelden zal onderzoeken, zelfs in het notoir rommelige rijk van Tamrill.

een Onlangs The Elder Scrolls III: Morrowind modern Stel je een dergelijk scenario voor, waarbij je een nieuwe instelling plaatst die bekend staat als McDagoth’s in Palmura. het is niet Helemaal McDonald’s – zelfs als het logo en uniform er veel uitzien alsof ze uit echte restaurants zijn gehaald – met menu-items zoals Grote guar En de Squuma schudt In plaats van McRibs en McNuggets.

Vragen om met een manager te praten is nog gevaarlijker wanneer Dagoth Ur voor de schema's zorgt.

Vragen om met een manager te praten is nog gevaarlijker wanneer Dagoth Ur voor de schema’s zorgt.
Een screenshot​ Bethesda / Ignacus

Ik moet zeggen, het lijkt op wat eten, nou ja, Twijfelachtig​ Zoals, zijn Quarter Kagit met Cheese en Gonian Nuggets eigenlijk gemaakt van die speelbare variëteiten, of zijn het gewoon schattige namen om Morrowind-kinderen te verleiden? Hoe dan ook, de situatie is dat ook Hiermee kunnen spelers hun McDagoth-hoed kopenEn door toekomstige modernisering kunnen nieuwe concessies in andere steden worden geopend.

Sinds de release in 2002, Morrowind Ik heb genoten van een productieve mod-community die het spel fris en levendig houdt. Het toevoegen van een parodie van McDonald’s aan een van de belangrijkste nederzettingen is misschien niet zo goed als het verbeteren van de graphics of bedieningselementen, maar ik moest er wel om lachen.

READ  Deze lerares zegt dat ze mogelijk haar eigen doodvonnis heeft ondertekend toen ze in 2016 op Trump stemde
More from Madison Garrett

Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app

Hoogste 2000 waarschuwingen Tijdens de Top 2000 vind je op NPO Radio...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *