Met de nieuwe mobiele game ‘Pac-Man Geo’ kun je echte wegen in doolhoven veranderen

Veertig jaar na de release gaat Pac-Man de straat op met de gloednieuwe “Pac-Man Geo” mobiele game. Beschikbaar voor Apple iOS en Google Android apparaten, neemt deze nieuwe game een klassiek personage en gooit hem in nieuwe doolhoven en obstakels – alleen deze keer zijn deze doolhoven in het echte leven te vinden in plaats van achter een arcadespelscherm.

“‘Pac-Man Geo’ doorbreekt het traditionele concept van het Pac-Man-doolhof en zorgt ervoor dat Pac-Man voor het eerst in zijn 40-jarige geschiedenis op echte locaties over de hele wereld kan worden gespeeld”, aldus directeur merkmarketing Dennis Lee. “Terwijl Pac-Man in 2020 zijn 40e verjaardag blijft vieren, vindt Bandai Namco Entertainment steeds meer innovatieve en leuke manieren om nieuwe Pac-Man-ervaringen te creĆ«ren voor fans van jong en oud om te spelen.”

Pac-Man kan nu door de straten van New York, Parijs, Tokio en meer dwalen op zoek naar oriƫntatiepunten en misschien zelfs wat krachtpellets onderweg. Zelfs onze uitgever Matt Roseboom heeft een kaart gemaakt voor Epcot in Walt Disney World Resort, die hieronder te zien is. Natuurlijk zullen Inky, Blinky, Pinky en Clyde Pac-Man door de straten achtervolgen, dus pas op voor die geesten!

Matt Roseboom's EPCOT-kaart voor PAC-MAN GEO.

In samenwerking met Google Maps, “Pac-Man Geo” is de eerste voor het klassieke spel, waarbij een oude favoriet wordt gebruikt en deze wordt gemoderniseerd voor toekomstige generaties. Voor meer informatie over het nieuwe spel of anderen van Bandai Namco, bezoek hun website.

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *