Met de nieuwe Monster Rancher voor Nintendo Switch kun je je Ultraman-kaiju . naar een hoger niveau tillen

Koei Tecmo’s Monster Rancher-serie van levenssimulatie-RPG’s was vroeger een groot ding. Ongetwijfeld geweldig was de monteur die monsters creëerde op basis van cd’s die spelers in hun PlayStation laadden terwijl ze de game in het geheugen opsloegen. Nadat het origineel uit 1997 op PlayStation debuteerde, zijn er meer dan 10 Monster Rancher-series en spin-offs uitgebracht op veel Nintendo- en PlayStation-platforms. behalve Monster Rancher 1 en 2 DX Heruitgave in 2021De keten is de afgelopen tien jaar grotendeels inactief geweest.

Maar dankzij Ultraman en Bundy Namco leeft de Monster Rancher weer; Een nieuwe game, waarin spelers de beroemde Kaiju zullen fokken, fokken en bevechten door tegen Ultraman te vechten, komt naar Nintendo Switch.

Deze game, waarvan momenteel alleen is bevestigd dat deze in Japan wordt uitgebracht, heeft de titel Ultra Kaiju-monsterboerderij. (Monster Rancher staat in zijn geboorteland bekend als Monster Farm.) Koei Tecmo en Nintendo onthulden Ultra Kaiju-monsterboerderij tijdens de Japanse versie Dinsdag Nintendo Direct Mini Een presentatie met een slimme draai aan de serie die fans zal verleiden om gigantische monsters tegen elkaar aan te zien knallen.

Ultra Kaiju-monsterboerderij Hiermee kunnen spelers Ultraman-schurken zoals Zetton, Gomora, Dada, Kanegon, Alien Baltan, Birdon, King Joe, Eleking en Golza fokken en zelfs kruisen. (De game-onthullingstrailer bevat een nieuw monster dat het uiterlijk van Zetton en Gomora combineert.) Spelers zullen voeden, trainen en op avontuur gaan met een Kaiju-metgezel, die hem nieuwe vaardigheden leert, zoals gewassen water geven of een Ultraman-sneeuwman bouwen (Ultrasnowman, als je wil).

Spelers kunnen dan met hun Kaiju de strijd aangaan en het opnemen tegen andere Kaiju. zoals het origineel Monster RancherSpelers zullen Ultra Kaiju maken van nummers met behulp van een in-game tool. Switch-eigenaren kunnen ook hun eigen monsters maken van NFC-kaarten.

READ  NASA is van plan om een ​​robotrover te lanceren om tekenen van het vorige leven op Mars te zoeken

Ultra Kaiju-monsterboerderij Het lijkt onwaarschijnlijk dat het zijn weg naar de VS zal vinden, maar gezien het grotere wereldwijde bereik van Ultraman, dankzij een Nieuwe live-actiefilmEn de Marvel Comics خط lijnEn de De lopende Netflix-serieWe houden onze vingers en armen in elkaar verstrengeld.

Written By
More from Aubrey Mason
DC Universe is ingesteld om het hoofdstuk World of Flashpoint te lanceren
Een van de grootste verhaallijnen van DC Comics is eindelijk onderverdeeld in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *