Het aquarium aankondigen en spelen om te wisselen

op geesten jagen

schermafbeelding: op geesten jagen

Er is een Japans arcadespel genaamd op geesten jagen Dat het in 2019 werd geport naar de Switch en vervolgens in het Westen werd uitgebracht als IJsvisser. Het heeft nu een vervolg en het is geen gewoon jachtspel.

Denk niet om te zeggen Sega Bas Vissen hier. Dit is niet bedoeld als een nauwkeurige weergave van de sport/hobbyjacht. In plaats daarvan moet u zich voorstellen dat Capcom monster Jager beheerketen overgenomen dieren oversteken Vissenkom.

釣 り ス ピ リ ッ ツ 釣 っ て 遊 べ る 水族館 [Nintendo Direct mini ソフトメーカーラインナップ 2022.6.28]

Dit is de eerste trailer van Fishing Souls: aquarium en speleneen nieuwe game aangekondigd in de huidige Japanse versie van Nintendo Direct. Niet genoemd in de westernshowdus misschien is de game alleen voor Japan, maar dan IJsvisser Laat wie weet.

Het lijkt er zeker op Iets. Soms is ze gewoon aan het chillen, op zoek naar wat een redelijke natuurlijke vis lijkt te zijn. Andere keren… komen er grote witte haaien uit het water? En vechten tegen de reuzeninktvis? En racen voor je leven tegen een gigantische kannibaal in wat lijkt op een cartoonachtige bloedsport?

Dan zijn er nog de kleine speeltjes en dingen uit de aquaria (je kunt de gevangen vissen houden om later te bekijken), en dat is alles dieren overstekenAvatar in de trant van iets dat verband houdt met de verhaalmodus, enkele gacha-machine-elementen, kijk, ik weet niet zeker wat er in dit pictogram zit, maar de gigantische met ijs bedekte walvis ziet er best cool uit.

Ik zeg dit nu, ik heb nog nooit een spel in deze serie gespeeld, en ik weet niet of iemand anders hier het ook heeft gespeeld; Ik heb onze archieven doorzocht en kon geen enkele vermelding vinden van de Arcade- of Switch-versies die op de site worden genoemd. Maar ik zou dit heel graag willen spelen, dus ik hoop dat je in de toekomst een westerse versie krijgt.

READ  Een nieuwe arena voor videogames wordt geopend in Franklin
More from Madison Garrett
e-book vol advies en inzichten van 22 marketingexperts
Facebook heeft onlangs Build Brilliant Brands gelanceerd, een gratis e-boek boordevol advies...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *