Met de update van Age of Empires 4 Seizoen 2 kun je de camera draaien

Er is nu een nieuwe Age of Empires 4-patch die de komst van seizoen 2 inluidt, dat zich richt op de Age of Sail. Update 17718 biedt echter meer dan alleen het begin van nieuwe seizoensactiviteiten: er is een nieuwe kaart, nieuwe kaartselectie-opties in de multiplayer-modus en een nieuwe camera die een groter en uitgebreider beeld geeft van de middeleeuwse slagvelden van RTS.

Het Age of Empires-team zegt in Laatste blogbericht. “Bij het aanbrengen van deze wijzigingen hebben we geëxperimenteerd met verschillende instellingen voor optionele plaatsing. De extra minimalisering veroorzaakte problemen met de selectie en leesbaarheid van eenheden, maar leverde niet veel voordeel op. We ontdekten dat deze nieuwe waarden het gevoel van de gameplay verbeteren, de helderheid van het slagveld en het basisbeheer.”

Je vindt de nieuwe camera-instelling in een vervolgkeuzemenu onder het menu Instellingen, waarmee je kunt kiezen tussen de nieuwe “Klassieke” en “Panoramische” modi. Je moet echter teruggaan naar het hoofdmenu om deze instelling van kracht te laten worden als je tijdens een wedstrijd van modus verandert.

Update 17718 voegt ook een volledig opnieuw toepasbare sneltoetslay-out toe voor spelers die hun besturingssysteem echt willen veranderen. Onder Instellingen bedieningselementen kunt u op de knop Bedieningselementen weergeven en opnieuw instellen klikken om het paneel Reset te openen, waarmee u een willekeurige knop voor elke taak kunt kiezen.

Houd er bij het opzetten van de nieuwe knoplay-out rekening mee dat deze patch ook de manier verandert waarop het omgaat met sneltoetstoewijzingsconflicten. In eerdere versies zou het toewijzen van een sneltoets die al aan een andere functie was toegewezen, deze ontkoppelen van elke andere toewijzing – nu zal Age of Empires 4 conflicten toestaan, maar u waarschuwen wanneer ze dat wel doen. U kunt deze waarschuwing echter uitschakelen met een andere nieuwe optie genaamd Conflict Warning-toggle.

READ  Deltarune komt naar Steam en kraakt 100.000 gelijktijdige spelers

We hebben je al voorzien van aanstaande wijzigingen in de selectie en rangschikking van de schermutseling, maar er is nu een nieuw kaarttype beschikbaar in Age of Empires 4 genaamd “The Pit”. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, toont deze kaart de bergen rondom een ​​lage vallei bedekt met bos, waar je in het midden een van de heilige plaatsen van de kaart kunt vinden.

Seizoen 2 bevat een selectie van nieuwe tekens, frames, zegels en avatars die je kunt ontgrendelen door een reeks uitdagingen te voltooien. Die dag begint, dus zet die dorpelingen aan het werk.

Written By
More from Max Mcgee
Strangeland zal op 25 mei op pc verschijnen
Dit hebben Wadjet Eye Games en ontwikkelaar Wormwood Studios deze week onthuld...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *