Met deze geweldige batterijadapter kunt u kleine apparaten via USB van stroom voorzien

Als het opofferen van de mogelijkheid om een ​​klein apparaat te verplaatsen opweegt tegen het ongemak van het moeten uitrusten met een constante aanvoer van vervangbare batterijen, Slimme adapter Verscheen in Kickstarter Het zet een apparaat op batterijen om in USB-stroom, en het is net zo gebruiksvriendelijk als een nieuw paar AA’s verschijnt.

Het is veel goedkoper om een ​​klein apparaat met een stopcontact op te laden voor een paar vervangbare batterijen in plaats van een ingebouwde oplaadbare batterij op te nemen, maar hierdoor worden die kosten doorberekend aan de consument die hij later moet dragen – waardoor hij gedwongen wordt. Wat betreft Bewaar wegwerpbatterijen Of kies voor een duurdere retourzending. De ReVolt Converter biedt een derde alternatief.

Met verwijderbare behuizingen kan de ReVolt-adapter worden gebruikt in apparaten die worden gevoed door AAA-, AA-, C- en D-batterijen.

Met verwijderbare behuizingen kan de ReVolt-adapter worden gebruikt in apparaten die worden gevoed door AAA-, AA-, C- en D-batterijen.
afbeelding: Kickstarter

De adapter heeft ongeveer hetzelfde formaat als een AAA-batterij, maar kan een reeks plastic hoesjes gebruiken om hem uit te breiden, zodat hij ook werkt in draagbare apparaten die afhankelijk zijn van grotere AA-, C- of D-batterijen.

Het gebruik van een speciale kabel om de ReVolt Adapter aan te sluiten op een USB-voedingsbron is niet ideaal, maar het maakt het mogelijk om meerdere apparaten in cascade te plaatsen en alle stroom te halen uit een enkele USB-poort.
GIF: Kickstarter

Het ontwerp van ReVolt betekent een upgrade naar het Gebruik als USB-voeding Het is gemakkelijk om de adapter in de batterijsleuven te steken, de meegeleverde lintkabel in de gewenste lengte te draaien en vervolgens de batterijklep terug te plaatsen die volledig gesloten moet blijven vanwege de dunne kabel. Als het apparaat meerdere batterijsleuven heeft, is de rest gevuld met “dummy” -batterijen Simpele draden aan de binnenkant om het algehele stroomcircuit te voltooien, maar ReVolt lijkt het meeste te halen uit apparaten die vier batterijen gebruiken.

Een van de mogelijke tekortkomingen van het ontwerp van ReVolt is dat de kabel die uit de nepbatterij komt, zelf niet eindigt met een USB-connector om rechtstreeks op een muurwrat of draagbare oplader aan te sluiten. In plaats daarvan eindigt het met een hoekadapter (die kan worden bevestigd aan een apparaat met behulp van een zelfklevende houder) waarvoor een extra USB-kabel (meegeleverd) nodig is om verbinding te maken met de daadwerkelijke stroombron. De speciale oplaadkabels zijn nooit perfect, maar door het ontwerp kunnen veel ReVolt-batterijadapters worden aangesloten op een serieschakeling, zodat veel apparaten stroom kunnen halen uit een enkele USB-poort.

De makers van ReVolt hebben andere handige functies toegevoegd, zoals gloeiende LED-lampjes op de transformator zelf, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer hij de stroom krijgt die hij nodig heeft, plus een geïntegreerde chip die pulseert met stroom terwijl hij “lage stroom trekt” op de aangesloten stroom. bank komt niet binnen energiebesparend De situatie bij het gebruik van apparaten die nauwelijks stroom verbruiken.

De goedkoopste manier om ReVolt vooraf te bestellen, is door een Beloof ongeveer $ 35 Dit biedt u een USB-voedingskabel, een AAA-adapterbatterij, een AAA-dummybatterij en extra wikkels om hem compatibel te maken met AAA-apparaten. De prijzen gaan van daaruit omhoog naar Grotere groepen Of de zes volt versies van ReVolt voor apparaten die meer stroom nodig hebben. De levering wordt begin volgende maand verwacht, maar met een aanhoudende wereldwijde pandemie, vertragingen in de verzending en een tekort aan chips, is dit het moment om vooral voorzichtig te zijn met door de overheid gefinancierde producten. Er is geen reden om aan te nemen dat de makers van ReVolt niet zullen worden voldaan, maar het is het beste om extra voorbereid en geduldig te zijn voor onverwachte vertragingen in de productie en verzending.

READ  Google kan 'Hey Google' verwijderen voor sommige spraakassistent-taken
Written By
More from Lesley Curry

AMD beweert dat de nieuwe Ryzen 5000 mobiele processors de beste Intel zijn voor gaming en contentcreatie

Zoals verwacht verhuisde AMD deze week naar de CES-fase om nieuwe laptop-CPU’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *